Nasıl yapıcam

Nisan Ayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
105
33
98
26
Beni sevmeyen birini unutmak zorundayim ama sürekli onu düşünüyorum 1 aydan fazla zaman geçti hala ilk günki gibi üzülüyorum nasıl unuturum ben bu çocuğu kimseyle de konuşasım yok ama cidden rutinime devam edemiyorum tüm hayatım aksadı hiçbir şey yapasım yok oturup sabahtan akşama kadar üzülüyorum sadece

Beni sevmeyen birini unutmak zorundayim ama sürekli onu düşünüyorum 1 aydan fazla zaman geçti hala ilk günki gibi üzülüyorum nasıl unuturum ben bu çocuğu kimseyle de konuşasım yok ama cidden rutinime devam edemiyorum tüm hayatım aksadı hiçbir şey yapasım yok oturup sabahtan akşama kadar üzülüyorum sadece
Şu yaşıma geldim Allaha şükür hiç böyle hissetmedim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz felsefesiyle hareket etmeyi hep sevmişimdir

Ee normal sizi sevmediğini söylemiş veya hissettirmiş ya o sizin için ulaşılmaz olmuş,nasıl ya olmuşsunuz çoğu insanda olan bir özellik.
Herkesin sevdiği insan tipi,karakteri farklıdır olayın sizle hiçbir alakası yok bunu idrak ederseniz unutursunuz.
Bir ay da geçmiş zaten demek ki onun aradığı farklı biri

İnadına dışarı çıkıp insanlarla görüşmen lazım. Evde oturup nasıl unutucam dersen zaten aklından çıkmaz. Kimse için hiçbir zaman böyle bir duruma düşmeyin ya da kimsenin yokluğu ile sizi bu hale getirmesine izin vermeyin yoksa hep birilerinin hayatında piyon rolu olursunuz

Eeehhhh kalk kız soğan doğra!

Şaka bir yana ne gerek var hayatından çalmaya?

Unutmaya çalışmak da unutmayı zorlaştırıyor

Zorla güzellik olmaz ve çivi çiviyi söker laflarını çok severim.Bunlar sana rehberlik edebilir.

hobin falan yoktu uğraş verici severek yaptığın bi iş ? çalışmıyor musun ? mesela

Back
X