• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl yapıcam??

berrrii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
ablalar 17 yaşındayım bikini bölgemi çok uzun süredir jiletle alıyorum ama artık ağda kullanmak istiyorum annem böyle şeylerle ilgilenmediği için ne yapacağımı bilmiyorum sıcak ağdayı daha önce kullanmadım ama diğer adalardan kullandığımda cildim çok çabuk morarıyo ve kanıyor ne yapmam lazım anlatabilirsiniz çok mutlu olurum

Merhabalar
Artık lazer epilasyon çok yaygın kullanıldığı için ağda tavsiyesi pek gelmez :)
O yüzden çok cevap bekleme.
Ben hayatım boyunca hep ağda yaptım tüylerim az ve geç çıktığı için ağda ile devam ediyorum.
O nedenle tavsiyelerim olacak.
Kartuşlu sır ağda makinesi al set olarak satılıyor fişe takarak ısıtırsın.
Her ağda sonrası sir ağda yağı ile temizlenip sonra duş almalısın.

Jilet kullanımından ötürü tüylerin sıklaşmış olabilir. İlk ağdan zorlayıcı olsa da küçük küçük bölge temizliği ile pes etme. Kalan ufak tefek tüyleri lateks eldiven satılıyor onlarla halledebilirsin.

Yok ben bu işe kalkışamam üstesinden gelemem dersen ilk ağdanı temiz bir kuaförde yapsan devamını getirmek daha kolay olabilir.

Git bir lazer yaptır kardeşim. Ne kararma ne morarma var. 1 yıl oldu tek tük tüy kaldı. Ağdaya vereceğin parayı lazere yatır. Ayrıca ağdanın acısını çekmezsin. Hem annen neden ilgilenmiyor anlamadım. Sorsan onda araştırır yardımcı olur.

abla peki morarma kanama ve kararma gibi sorunlarda ne yapmam gerekiyor
Yani kararmaya hatta tüylerin geç çıkmasına yardımcı olması için ben ilk ağdalarım sonrası limon sürüyordum. Bir yıl falan böyle gittim.
Çok da faydasını gördüm.
Sonra sir ağda kullanmaya başlayınca limonu bıraktım. Artık ihtiyacım yok iki ay temiz kalıyorum ben misal.

Kanama morarma gibi durumlara müdahale etmiyorum biraz can acısı çekip bir kaç güne geçiyor aşırı sızı olursa krem sürme buz koyma gibi yollar denenebilir.

Lazer konusuna neden sıcak bakmıyorsun bilmiyorum ama ev tipi lazer aleti içinde birikim yapabilirsin memnun kalan çok.
Ağda düzenli ve tüyler çok uzatmadan yapıldığında benim için konforlu ama çok tüylü insanlar için zor..

Git bir lazer yaptır kardeşim. Ne kararma ne morarma var. 1 yıl oldu tek tük tüy kaldı. Ağdaya vereceğin parayı lazere yatır. Ayrıca ağdanın acısını çekmezsin. Hem annen neden ilgilenmiyor anlamadım. Sorsan onda araştırır yardımcı

Yani kararmaya hatta tüylerin geç çıkmasına yardımcı olması için ben ilk ağdalarım sonrası limon sürüyordum. Bir yıl falan böyle gittim.
Çok da faydasını gördüm.
Sonra sir ağda kullanmaya başlayınca limonu bıraktım. Artık ihtiyacım yok iki ay temiz kalıyorum ben misal.

Kanama morarma gibi durumlara müdahale etmiyorum biraz can acısı çekip bir kaç güne geçiyor aşırı sızı olursa krem sürme buz koyma gibi yollar denenebilir.

Lazer konusuna neden sıcak bakmıyorsun bilmiyorum ama ev tipi lazer aleti içinde birikim yapabilirsin memnun kalan çok.
Ağda düzenli ve tüyler çok uzatmadan yapıldığında benim için konforlu ama çok tüylü insanlar için zor..t

Çok da faydasını gördüm.

Ağda düzenli ve tüyler çok uzatmadan yapıldığında benim için konforlu ama çok tüylü insanlar için zor..
detaylı bir şekilde anlattığın için teşekkür ederim halen daha liseye gittiğim için öyle yüklü bir miktar parayı istesem de karşılayamam maalesef

Git bir lazer yaptır kardeşim. Ne kararma ne morarma var. 1 yıl oldu tek tük tüy kaldı. Ağdaya vereceğin parayı lazere yatır. Ayrıca ağdanın acısını çekmezsin. Hem annen neden ilgilenmiyor anlamadım. Sorsan onda araştırır yardımcı olur.
abla 17 yaşındayım diyorum ağda parasını da kendim vericem zaten annemden falan istemicem bunu zor karşılıyorum lazere nasıl gidiyim kusura bakmayın herkesin kenarda 6-7 bini yok

Back
X