kızlar eşimle yakın memleketliyiz ve ikimiz de öğretmeniz memleketlerimize uzak başka bir şehirde yaşıyoruz, çalışıyoruz. Yaz tatili dolayısıyla memleketlere geldik. Bir hafta onlarda kaldım sonra eşimle kararlaştırdığımız gibi kendi memleketime geldim annemlerin yanına. Eşim de bir süre benimle kaldı ve şimdi tekrar kendi memleketine döndü. Bugün de KENDİSİNİ ASIL KAYNANAM OLARAK GÖRDÜĞÜM KAYINBABAM aradı ve kızım gelmiyor musun özledik diye soruyor. Kendisi çalışan bir insan zaten akşama kadar evde değil kaynanam da aşırı derecede temizlik takıntılı biri saçlarım çok uzun bir yere düşecek dökülecek diye rahatsız oluyorum evde, devamlı temizlik yapıyor ben de oturamıyprum dolayısıyla ve içim dışım çamaşır suyu oluyor bunun gibi ufak tefek dertler işte.. Eşim de sağolsun asla gel falan demez kendi gün aşırı gelip görüyor beni. Ben kayınbaba görünümlü kaynanama kırmadan kendimi nasıl ifade edeyim?Eşime söylesem de o mu söylese?
annen veya babanla alakalı bir bahane bulabilirsin veya bir yakınınızın düğünü falan gibi gitmesem ayıp olur o bitene kadar kalacağım falan gibi yada diğer üyelerin dediği gibi 1 hafta bir yerde 1 hafta diğerinde kalın..
Neden bir açıklama yapıyorsunuz ki?
Karşılarında ne diyeceğinizi o kadar dert etmişsiniz ki bize bile açıklarken sebep olarak saçlardı, temizlikti anlatmışsınız.
Bir nedene ihtiyacınız yok, kendi annenizi ve ailenizi özlemiş olmanız kâfi gitmemeniz için.
Aynen bence de öyle ama gel de anlat kaynana görünümlü kayınbaba diye boşa demiyorum her lafın içindedir hastalığı nazlıdır hatta durup dururken ağlar durur :)))
Neden bir açıklama yapıyorsunuz ki?
Karşılarında ne diyeceğinizi o kadar dert etmişsiniz ki bize bile açıklarken sebep olarak saçlardı, temizlikti anlatmışsınız.
Bir nedene ihtiyacınız yok, kendi annenizi ve ailenizi özlemiş olmanız kâfi gitmemeniz için.
Bence eşine sormadan aramamıştır. Öyle olsa bile biraz annemlerle hasret gidereceğim de. Yada eşin söylesin. Kp rin araması bana çok ama çok saçma geliyor
10 günde bir bir kaç gün gidip kalsanız, onların da gönülleri olur...
Saçlarınızı örün, dökülmemiş olur
Ve sadece evde durmayın, gun içinde gezmeye çıkın, birilerine gidin, alışverişe vs gidin..
Nasıl başlarsa öyle gider madem böyle bir karar aldınız eşinle kayinbabana söyle biz eşimle anlaştık kendi ailelerimizde kalacaz tatilde deyip uzatmadan açıklama yapmadan kapatın konuyu. Şimdi o çağırıyor aman kirilmasin falan diye bir kez giderseniz arkası gelir taviz vermeyin.