Nasıl yapıyorduk🤭

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.057
33
Merhaba
Bu konuları baya baya unuttuğum için tecrübeli bayanlardan yardım istiyorum.Bosanali uzun zaman oluyor bu süreçte tanıştığım görüştüğüm çok kişi oldu ama olmadı sadece bir kişiye karşı bir şey hissedebildim o da platonik olarak kaldıYalnızlığın bana göre olmadığını yalnızlık insanı olmadigimi biliyorum.Eski es denen davari bu yüzden bile çekmiş olabilirim Gelen teklifler bir süre egomu okşadı ama yetmiyor hayatımda gerçek bir ilişkiye ihtiyaç duyuyorum.
Bir süredir aynı zümre grubunda olduğumuz bir bey var.Yaptigi çalışmaları tesadufen gördüm başta gerçekten onlar için mesaj attım ama fotoğraflarını incelediğimde ohaaa dedimAramızda konuyla ilgili kısa bir konuşma geçti ve orada kapandı.Daha sonra benim fotoğraflarımı hikayelerimi beğenmeye başladı ama o kadar.Ben de Nemrud'un kızı gibi hiçbir şey yazmadım cevap vermedim.Ha belki amac o degildir yani kendisinin bir sayfası ve YouTube kanalı var yani populerlik için de yapıyor olabilir ama benim dibim dustu.Su an nasıl konuşma başlatacağımi bilmiyorum dün bir video paylaşacağım dedi ve paylasmadi onu sorarak başlasam çok mu meraklisi olurum? Kendime de bir yandan çok kızıyorum şekilci bir insan olduğum içinadamı hiç tanimiyorum yüz yüze konusmuslugumuz yok sadece fiziksel olarak beğendim.Duygu da yok yani.Direkt tanışma, duygu durumlarına girmeden nasıl mesaj atabilirim.Ortak bir alanımız var onun dışında bir şey yok

Fiziksel olarak begenilir once sonrasini zaman sekillendiriyor gayet normal aslinda sekilcilik demeyelim..
Sohbeti başlatan siz olmayin asla.Storilere emoji atarsa beğenebilirsiniz mesela. Ama asla konusmak icin bahane ariyor izlenimi yaratmayin.Erkekler kosmayi seviyor malum..İlgisini cekecek paylasimlar yapabilirsiniz?ilk adim ondan gelmeli sonrasinda sohbet olusunca girisimci olmak kolay..

Kız ne güzel derdin var vallahi Boş ver bee canının istedigi gibi konuş.Cunku bende içimden geldiği gibi yazdım Hayatta herkes bir yerde sekilcilige bakar tek sen değilsin . Ortak konudan yola cikarak mesaj at sor. Konu konuyu açar sohbet ilerlerse o da konuşmak istiyordur.

Benimki biraz üstü ama kılına tuyune bakıp reddettigim alnı açık diye reddettigim çok uzun diye reddettigim böyle gider...Ha kendime de aynı acimazsizligi yapıyorum taktiğim yerlere takıyorum hiç yazmazsa sonsuza kadar kapanır ama koni

Ne yazayım bana çocuğa anlatır gibi anlatmanız lazım bu piyasayı unuttum çünkü

Hoşlanıyorsa ilgisi varsa asla kacırmaz paylastiginiza zıplar zaten;d

Az önce b.knduruk bir şey paylaştım onu da beğendi ama bir adım yok sevgilisi mi var acaba
Beğendi dedin ama nasıl bir adım bekledin onu anlamadim? Yada ilgisi var mı yok mu merak ettiğimiz yer burasi. Yaz gitsin merakimizda son bulsun bizimde iyi akşamlar yada merhaba nasılsın diye sorsan o da doğal olarak sen nasılsın diyecek iyiyim video paylasacaktin göremedim deseniz. Birine yazmaktan konuşmaktan niye çekiniyorsun ki yani herkes herkese yazsın anlamında demiyorum ilgisi varsa zaten konu açar yazar konuşulur. Yoksa da konu kapanır biter . En azından kafam rahat eder sürekli düşünüp kendimi yormak yerine sonuca ulaştırmayı tercih ederim.

Beğendi derken bildiğin su işareti attıben de gelinlik bakmaya başladım işteişte bu tarz muhabbetlere girmek hâlâ bana tabu ergen olsam neyse de 30 yaşında kadınımbir de kendisi öğrencilerin hayatına dokunan çok sevilen kendini ise veren bir adam yani böyle biri internet tanismalarina soğuk olabilir o yüzden yazamıyorum sanirim

İnsan zaten fiziksel olarak etkilendiği birini merak ediyor. Etkileşim hissetmediğin birini tanımak için çabalamazsın ki. Bence karakter olarak beğeni kadar fiziksel beğeni de önemli. Neticede mantık yoluyla tanışma seçimi yapan insanlarda hiç bir sorun yok ama ısınamıyorum diyebiliyorlar. Burada eksik olan şey fiziksel etkileşim demek ki. Şekilcilik olduğunu düşünmüyorum. Neticede hepimizin bi flört geçmişi var adamların hiçbiri görüntü itibariyle birbirinin benzeri değil. Fiziksel özelliklerde sabit değilken karakter olarak aradığımız özelliklerde genelde sabitizdir. Karakter yoksa görüntüsünden de vazgeçebiliyoruz. O yüzden çokta şeyyy etmemek lazım. İletişim halinde olmayı arzuluyorsanız olun bence. Belki bi aşk doğar adım atmadan bilemezsiniz

Bu yüzden çok elestirildigim için vurguladım sanırım yani başıma kötü şeyler geldi b.k gibi bir evlilik geçirdim aldatilip boşandım.İnsanlar fiziksel özelliklerden ziyade merhametli ve karakterli birine bakmam gerektiğini vurguluyorlar ben de öyle düşünüyorum ama düşünce ve uygulama çok farklıçok iyi insanlarla karşılaştım bir şey hissederim diye birkaç kere buluştum ama i oh

Bende aldatılıp boşandım. 7 yıl evlenmedim. Ta ki eşime kadar. Valla bana da aynıları dendi ama bence baktığın zaman da bi daha bakasın gelmeli ya. Ben eşimin önce dışından sonra karakterinden etkilendim. Pişman değilim yani kendinizi koşullamayın. Karakter önemli derken fiziksel bakış da önemsiz diyemeyiz.

Peki eşinizden nasıl emin oldunuz? Bana şu an evlilik fikri uzak geliyor ama bu güvensizlik de nereye kadar diyorum

Cok iyi, cok merhametli kismina ben de katiliyorum ama bu cekim olayi zaten, o kisiyle aranda cekim oluyor ister istemez insana o kisi cok guzel geliyor.

Peki eşinizden nasıl emin oldunuz? Bana şu an evlilik fikri uzak geliyor ama bu güvensizlik de nereye kadar diyorum
Eşimle tanıştığımda bana da uzaktı bu düşünce. İlişki ilerledikçe bu karara ısındım diyebilirim. Valla az önce size söylenenlerde denildiği gibi merhamet duygusunun baskın olduğunu gördüm. Bunu da bulunduğu meslekten ötürü çokça tanık oldum. Göreve gittiğinde bi kadın mağdur edildiyse ne bileyim bi çocuğun üstünde başında yoksa vs gibi şeylerden günlerce etkilenirdi. Bi cocuk görse sevindirmeyi falan cok severdi. Birde çevresindekileri mutlu etmeyi çok sever. Mutlu ettikçe onla besleniyor. sadece bana değil etrafındakilere tutumu nasıl bunları da gözlemledim. Bana karşıda saygılı ve düşünceliydi. Aile ortamından uzak büyüsede Ailesine karşı sorumluluklarına da bağlıydı ve bu beni korkutmuştu ama bu konuda da bi problem yaşamıyorum. Evlenince biraz sorunlar yaşadık çabuk küserdi. Ama bunun sebebi de biz nikah kıyınca eşim tayin gördü mecburen ben baba evinde 3 ay kadar daha kalma zorunluluğu yaşadım. Bundan ötürü o dönem zor geçti. Sonrası için çok şükür diyebilirim. Tanıdığımdan farklı bi adam çıkmadı. Eşim ilgi ve sevgiye bağlı bi karakterde. Yani teması ilgiyi ve ilgi göstermeyi seviyor.

Kız ne gelinliği dur bı herşey olabilir içinde şüphe varsa da yazma bn olsam yazardım . Çünkü beynimi yormasin isterim sonuca giderim. Tabi falan gerek yok be arkadsim bu kadar tabularin korkuların olmasın emin dikkatli adımlar atmak gerekir hayat böyle.

Az önce b.knduruk bir şey paylaştım onu da beğendi ama bir adım yok sevgilisi mi var acaba
İlk konusmayyi sen başlatma tabi.. birazcık bekle bakalım sosyal medyada kız arkadaşı olup olmadığına dair bir ibare yok mu

Adamın bir sayfası ve youtube kanalı varsa zaten sosyal medyayı iyi kullanıyordur. Size beğeni atması çokta anlam taşımaz.
İlişki yaşamak istiyorsanız daha gerçekçi adımlar atmalısınız. Flört etme konusunda tecrübesizsiniz sanırım. Sohbet açıp, ortak ilgi konularını bulup sonrasında da dışarda kahve içmeye giderek başlayabilirsiniz.

İlk konusmayyi sen başlatma tabi.. birazcık bekle bakalım sosyal medyada kız arkadaşı olup olmadığına dair bir ibare yok mu
Çıks sadece mesleki çalışmaları var ama baya dikkat çekici bir tip yalnız olamaz diye düşünüyorum

Benimki caylaklik tamamen ilk ciddi ilişkim ile evlenmiştim ondan sonra da bana gelenler oldu ben hiç gitmedim şu an nasıl yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…