- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Tek başına ben Moskova’da yanımda kimse olmadan evi nasıl ayırırım?evimiz var hem henüz hazır değilEvi ayırırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek başına ben Moskova’da yanımda kimse olmadan evi nasıl ayırırım?evimiz var hem henüz hazır değilEvi ayırırdım
Çalış öğretmensen YouTube içeriğini ne yapacaksın ?Ben hayır,öğretmenim ama çalışamadım
Hayatın zulüm hayatınnnnHangi zulüm?
Ailem hep sabret sabret senden kötü yaşayanlar var kötü günün ömrü kısa diye diye oyaladılar beniAh nilu, üzümlü kekim...
Neden boşanmıyorsunuz? Böyle yaşamak zor değil mi? Çalışın kendi ayaklarinizin üzerinde durun. Cep telefonu bile kullandirmiyorlar size. Hangi devirdeyiz ya
Moskova mı ? Çok merak ettim hayatını yaTek başına ben Moskova’da yanımda kimse olmadan evi nasıl ayırırım?evimiz var hem henüz hazır değil((
Keşke böyle olmasaydı keşke Allah bana çocuk vermeseydi de çıkıp gide bilseydim buralardanHayatın zulüm hayatınnnn
E tamam şimdi boşan. Allah aşkına yasadigin hayattan zevk alıyor musun Nilu?Ailem hep sabret sabret senden kötü yaşayanlar var kötü günün ömrü kısa diye diye oyaladılar beni
Hayat değil yaşadığım benim kumandam başkalarının elinde hepMoskova mı ? Çok merak ettim hayatını ya
E tamam şimdi boşan. Allah aşkına yasadigin hayattan zevk alıyor musun Nilu?
Çocukları bahane etmeyi bırak.Keşke böyle olmasaydı keşke Allah bana çocuk vermeseydi de çıkıp gide bilseydim buralardan
Niye bahane ki?!onlar bir yanı Kırık olurlar hepÇocukları bahane etmeyi bırak.
E iyi bi de öyle dene madem. Telefonunu vermesene niye alıyorlar elinden? VermeKatiyen ! Sadece ona sabrediyorum ki belki ayrı yaşarsam gün görürüm
Yahu ben okuyabilmek için aylarca ağlamıştım siz okumussunuz çalışmıyorsunuz bide kaynanadan izin istiyorsunuz vs vsBen hayır,öğretmenim ama çalışamadım
Evet doğru ama değer görmeyen saygı görmeyen bir anne ile büyümekte kötüNiye bahane ki?!onlar bir yanı Kırık olurlar hep
Böyle komple bitti hayatları sağlıksız ilişkiler içinde.Niye bahane ki?!onlar bir yanı Kırık olurlar hep
Var diye biliyorum.Çocuk yoktur umarım
Şimdi bilmiyorlar kocam dahil kimse bir elticiğe söyledim ve şimdi pişmanımE iyi bi de öyle dene madem. Telefonunu vermesene niye alıyorlar elinden? Verme
Ben Rusya’da yaşıyorum aile içinde eski kafa bir ailede yaşıyorum herşeye karışılır gecenin bir alemi gelip beni yatağımdan çıkarıp “sen niye kvnin pastalı fotoğrafını whatsapta koymadın”diye telefonum 15 ci kattan aşağıya atılan evde yaşıyorum.çalışmaği çok istiyorum ,ama kv ona da mazeret bulmuş “sen gezip dolaşmak süslenip püslenme”peşindesin diyeYahu ben okuyabilmek için aylarca ağlamıştım siz okumussunuz çalışmıyorsunuz bide kaynanadan izin istiyorsunuz vs vs
Gerçekten okumak isteyenler okuyamiyorlar okuyanlarda çalışmıyor ne tuhaf dünya
Tuvalete atmamış mıydıSiz kv telefonumu parçaladı, nasıl youtube icerigi cekecegim diye konu açan kişi misiniz? Ona gore neden kendiniz calismiyorsunuz diye soracağım
Kötü günün değildi senin ömrün kısa olcak gbi bu gidişleAilem hep sabret sabret senden kötü yaşayanlar var kötü günün ömrü kısa diye diye oyaladılar beni