- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Bizde o işler biraz zor.ama anne babam çok pişman benim başıma şu oyunu açtıkları içinBoşandım ama kefenle bir münasebetim olmadı hayret.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde o işler biraz zor.ama anne babam çok pişman benim başıma şu oyunu açtıkları içinBoşandım ama kefenle bir münasebetim olmadı hayret.
Düşünüyorum ki olmaz iş bulacağım kendime en öncesi beni sinir eden kişiler olmaz etrafımda kendi istediğimi yaparım inşaAllahBu kefen mevzusu hâlâ var mı ya gerçekten?
Evin olduğunda yine aynı sorunlar devam ederse ne yapacaksın bir düşüncen var mı ?
Ömrün çürüyor ömrün ne oyunu yaaaBizde o işler biraz zor.ama anne babam çok pişman benim başıma şu oyunu açtıkları için
Annem babam beni öldürürYa Azerbaycan'da hala boşanmaya yasak gibi bakıyorlar, mantalite öyletabii ki her yer öyle değildir ama geneli öyle, seni çok iyi anlıyorum.
Elçiliğe gidemez misin?
Sen kaç yaştasınÖmrün çürüyor ömrün ne oyunu yaaa
26 nilucum sen ?Sen kaç yaştasın
Benden küçüksün ,27.hem bana Nilucum demesen26 nilucum sen ?
Ailen alsın bileti. Oriflameyle falan para birikmez. evlenirken de mi altın para vermediler sana satabilecegin bir şeyde mi yok?. gerçekten gitmek isteseydin bir yolunu bulur giderdin....Çünkü ölü eşim kumandayı vermiş ellerine,istedikleri yöne yönlendirmek modundalar beni,hem ben uçakla gidersem kaç rubl para vermeleri gerek.eş denilen mahluk güya çalışıyor ama para falan ben görmüyorum
MASUMHiçbirşeye değil de kp izin vermez’e takıldım ben. Pardon da yurtdışına kuzenimin düğününe giderken neden izin alıyorum ondan ? Nasıl evlilikleriniz var ya, şaşıp şaşıp kalıyorum şu forumda. Kp kim oluyor yahu nereye gidip gitmeyeceğime karar veriyorAyrıca eşten de izin alınmaz, haberdar edilir,birlikte konuşulur şu zamanda gitmemin sana mani olacak bir durumu var mı vs… gibi.
Ailem dönüş biletimi alır gidiş biletimi de alırsa ya acıyorum onlara.kv için hava hoş,birileri parayı versin yollar,ama şu kp belası hoşlanmıyormuşmuş gelini tekbaşına yollamaya güya ,elbette istiyorum.ama babamla konuşurken,”senin ismini bile kullanan yok,yani o düğümde olmasan da olur”dediAilen alsın bileti. Oriflameyle falan para birikmez. evlenirken de mi altın para vermediler sana satabilecegin bir şeyde mi yok?. gerçekten gitmek isteseydin bir yolunu bulur giderdin....
Bunlar anca eltinde işe yarar.Benden küçüksün ,27.hem bana Nilucum demesen
Babama da aynısını söyledim bağırdı üzerime,dedim o kimki bana izin vermiyor kaç yıldır kurtulamıyorum şunlardan diye,”o kim evin büyüğü!(kendisi de kp olduğu için her halde hoşuna gitmedi)ama Allah var benim benim kp gibi adi biri değilHiçbirşeye değil de kp izin vermez’e takıldım ben. Pardon da yurtdışına kuzenimin düğününe giderken neden izin alıyorum ondan ? Nasıl evlilikleriniz var ya, şaşıp şaşıp kalıyorum şu forumda. Kp kim oluyor yahu nereye gidip gitmeyeceğime karar veriyorAyrıca eşten de izin alınmaz, haberdar edilir,birlikte konuşulur şu zamanda gitmemin sana mani olacak bir durumu var mı vs… gibi.
Sana cevap vermeyeceğim lütfen sinirlerimi bozma hiç bir şey yazma Nilucummuş,ya da dur ben seni engelleyeyim zaten yeteri kadar sıkıntım var,destek olamıyorsanız köstek de olmayın.her halde şu andan itibaren ben kötü bir insan oluyorum senin bilinçaltında,ama bırak olayım bir şey farketmezBunlar anca eltinde işe yarar.
Nilucum..
O odada yaşamazdı mesela.Sıkılıyorum evde anlamıyor musunuz odamdan dışarı çıktığımda sevmediğim insanlar.sen olsan ne yapardın
Aile ziyaretine eşinle neden gitmiyorsun? O sizi bıraksın, biraz kalsın dönsün. Biz hep öyle yapıyoruz uzun duracaksak. Hem kayınpederin de tek başına yollamamış olur.Ailem dönüş biletimi alır gidiş biletimi de alırsa ya acıyorum onlara.kv için hava hoş,birileri parayı versin yollar,ama şu kp belası hoşlanmıyormuşmuş gelini tekbaşına yollamaya güya ,elbette istiyorum.ama babamla konuşurken,”senin ismini bile kullanan yok,yani o düğümde olmasan da olur”dedi
Olur mu?bir doktorA götürüyordu beni,kv:ay X uyuyamadı,uykusunu alamadı,ay işi var onun”laflarını dizer arka arkayaAile ziyaretine eşinle neden gitmiyorsun? O sizi bıraksın, biraz kalsın dönsün. Biz hep öyle yapıyoruz uzun duracaksak. Hem kayınpederin de tek başına yollamamış olur.![]()
Şu an olduğunuz nokta temelli yanlış. Ailemi özledim gidicem bitti. Bu meseleyi de sadece eşinizle konuşursunuz. Diğer herkes diğer herkestir.Herkese Selam!bu sefer hakikaten de bir derdim var.şöyle ki karşıdan yaz geliyor ve buraya yazmıştım yeğenimin doğduğunu .Aralık aylarında kayınvalideye “ben Azerbaycan’a gitmek istiyorum”dediğimde “kışın ne işin var orda kp izin vermez” faLan filan lafları.ben de “yazda giderim o zaman”dedim.neyse,arada bana laf atıyor “kp gece gündüz uyumuyor çalışıyor parayı sağa sola harcamak için mi falan filan”.Haziran 15’de kuzenimin düğünü var hem ve ben çok istiyorum orda olmağı,21i de kızımın doğum günü.ben şimdi ne yapayım nasıl gidiş yollarımı açsam acaba ne söylesem de ona da bir laf söylemeseler çok özlüyorum yakınları ana babayı evimi
Çünkü ben daha küçüktüm 19-20 yaşlarda aile kurdum uzak bir yer,yabancı insanlar,istediklerini yaptılar .karıştılar,sövdüler,nişanlandığım günün sabahı oğlan bana”benim babam pantolon sevmEz”yani giyme artık.(annesi söylemiş bana demesini) hatta baba evinde de diyordu pantolon giyme,ama ben dinlemedim onu.o zamanlar bile annem diyordu dinle onu giymeO odada yaşamazdı mesela.
Kendi canın olan aileni görmek için hayatına sonradan evlilik hasebiyle dahil olmuş, karışma haddi hakkı olmayan kaynanadan kayınbabadan izin mi alacaksın? Ne kadar normal geliyor sizlere eş ailesinin karışabilmesi. Karışamaz. Sen bi bireysin. Oğluyla evlendin diye senin üstünde söz hakkı yok, senden üstün bi tarafı da yok. Birilerinin tahakkümüne girmek için evlenmez insan, mutlu olmak için partneriyle hayatını birleştirir. Delleniyorum ha.
Eşin arkanda olmadığı, onlara bu fırsatı verdiği için yaşıyorsun bunları en çok da.
Ailenin yanına dönme gibi bi fikrin yok mu hiç?
Kabul etmediler diyelim, mesleğin varmış, bi şekilde bi şeyler yapamaz mısın?