- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Ohaaa dedım daha nelerya yemek hazirliyorum. sevgili esim bazen koltukta uzaniyo oluyo masaya koyunca. kucuk bi masa var kizmasam uzair halde yiyecek ya . nimet o sonucta. gercekten sinirleniyorum. uzanarak yemek mi yenir. illa kizmamim lazim kalk otur insan gibi ye.
of bende kiziyorum her zaman yapmasada oluyo bazen cok kiziyorum yaİnsanın nimete saygısı olur
Hiç sevmem böyle uyuşuk adamları
malesef ki . cok kiziyorum her zaman olsa cinnet geciririm. uzanarak niye yenirki kalk ye isteOhaaa dedım daha neler
Hazırlama lütfenmalesef ki . cok kiziyorum her zaman olsa cinnet geciririm. uzanarak niye yenirki kalk ye iste
soyliyorum oyle kalkiyor. illa dememi lazim hazirlamisim yorulmusum nimet o . en iyisi hep yerde yemek gerekİnsana saygısı yoksa nimete olsun bari
yer sofrasi yapicam masaya koymamHazırlama lütfen
önünden al hemen yemek yemeği öğrendiğinde yersin de... admadaki rahatlığa bakya yemek hazirliyorum. sevgili esim bazen koltukta uzaniyo oluyo masaya koyunca. kucuk bi masa var kizmasam uzair halde yiyecek ya . nimet o sonucta. gercekten sinirleniyorum. uzanarak yemek mi yenir. illa kizmamim lazim kalk otur insan gibi ye.
dert iste dert bitermi bu hayatta.Doğru değil tabi ki de neden gece 3 te dert oldu
Bence totısını beyzade kaldırmıyorsa hıcbırsey hıcbır yere hazırlamayer sofrasi yapicam masaya koymam
kiziyorum kalkiyo hemen de dememmi lazim . ayip gunah. uzuliyorum ya insan niye yapar bunu . nimete saygisi olur . ayakta yemek daha iyiönünden al hemen yemek yemeği öğrendiğinde yersin de... admadaki rahatlığa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?