- Konu Sahibi Masal123459
İşveren falan değilim . Konu sahibi dediğiniz gibi donanımlı ve vazgeçilmez olsa o işyeri için başka işyerleri daha fazla ücrete iş vermek isterlerdi. Kendisinin kpss ye hazırlanması da işverenin sorunu değil. İş hayatı böyledir . Ben turizmciyim otel yüksek ciro yaptığı aylarda maaşlarımızı kimse yükseltmiyordu. Böyle bir beklentimizde yoktu. Dr da o meslek için tüm ergenliğini gençliğini harcamış kişidir. Ders çalışmakla geçmiştir yılları. Okuması da çok zor. Kimse o çok kazanıyor bana da payımı versin o zaman diyemez. Hemşireyse teknisyense diyebilir iş arkadaşı kolkola çünkü. Sekreter ya da çay kahve yapan elemansa yerine bir haftada yüzlerce kişi bulabilir. Asgari ücret 7500 civarı olacak. O parayı mecbur verecek çalışanına vermeli. Ama daha fazla vermiyor diye cimri diyemez. Daha fazla veren varsa neden o işyerlerinde değil de 5 yıldır burada peki
Doktorun kaybettiği gençliği de bu arkadaşımızın sorunu değil.İşveren falan değilim . Konu sahibi dediğiniz gibi donanımlı ve vazgeçilmez olsa o işyeri için başka işyerleri daha fazla ücrete iş vermek isterlerdi. Kendisinin kpss ye hazırlanması da işverenin sorunu değil. İş hayatı böyledir . Ben turizmciyim otel yüksek ciro yaptığı aylarda maaşlarımızı kimse yükseltmiyordu. Böyle bir beklentimizde yoktu. Dr da o meslek için tüm ergenliğini gençliğini harcamış kişidir. Ders çalışmakla geçmiştir yılları. Okuması da çok zor. Kimse o çok kazanıyor bana da payımı versin o zaman diyemez. Hemşireyse teknisyense diyebilir iş arkadaşı kolkola çünkü. Sekreter ya da çay kahve yapan elemansa yerine bir haftada yüzlerce kişi bulabilir. Asgari ücret 7500 civarı olacak. O parayı mecbur verecek çalışanına vermeli. Ama daha fazla vermiyor diye cimri diyemez. Daha fazla veren varsa neden o işyerlerinde değil de 5 yıldır burada peki?