• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl zayıflayabilirim?

Rebel Honey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
57
4
98
32
arkadaşlar, ben de zayıflamak isteyenler fakat başaramayanlar arasındayım... benim büyük sorunum hamur işi ve pirinç ile. tabi bide beyaz ekmek. ilk ikisinden vazgeçemiyorum, tatlısızlığa falan dayanabilirim ama pirinç ve hamur işini hayatımdan çıkarmayı gözüme kestiremiyorum.. beyaz ekmek yerine de buğday ekmeği koymaya çalışıyorum rejim yaptığım günlerde ama yeni taşındığım yerde güzel buğday ekmeği çıkarmıyorlar.. yiyesim gelmiyor.. pirinç ve beyaz hamurun kesin olarak çıkarılmadığı, az miktarlarda izin verildiği, yavaş sürse de olur, yeter ki kalıcı olsun bir rejim var mı bildiğiniz..? 75 küsur kiloyum ve 65i gördüm geçmiş senelerde, ama sonradan tekrar aldım.. neden çünkü hedefim olan 55e bi türlü ulaşamadığım için bikaç ay rejim yaptıktan sonra umudum tükeniyor.. vücudumun yapısı 65in altını görmeye müsait değil sanki, ama boyum da 165-170 arası olduğu için 55 ideal kilom benim.. bu kiloya ulaşamazsam ömür boyu fotoğraf çektirmeyeceğim.

hadi balık etli olmayı sorun etmesem, 4 saatte bir acıkmayı sorun ediyorum.. düşünsenize sabah kalkıyosunuz ve hiçbişey düşünmeden yemeyi düşünüyosunuz çünkü midenizi yumrukluyolar resmen içerde.. müthiş bi iştah geliyo 4 saatte bir.. açlığa dayanamıyorum.. bi lokma olsa dahi ağzıma bişeyler atmam gerekiyo yoksa midem bulanıyo.. evet midem boş olmayagörsün hemen bulanıyo.. daha fazla geç olmadan kriterlerime uygun rejimi bulmam lazım.

abuk sabuk yemekleri abur cuburu kes kola gibi şeyler içme spora başla kardiyo yap anında zayıflamaya başlarsın

Back