Nasıl ??

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
İlişkiler de kendine güvenen kızlara hayranım sevgilisinin bir sürü kız arkadaşı oluyor kıskanmıyor ne güzel ben öyle olamıyorum çok kıskanıyorum bunu nasıl başarıyorlar

Öncelikle kendine güvenerek ve sevgilinin “kadın” olan herkese bakmayacağını bilerek oluyor.
Siz erkek arkadaşlarınıza arkadaş harici bir gözle bakıyorsanız da karşı tarafın da böyle bakabileceğini düşünüyor olabilirsiniz.
Yani öncelikle kendiniz arkadaş tanımını nasıl yaptığınızı düşünün ona göre sevgilinizin arkadaşlarına bakın bir sorun olmadığını göreceksiniz. Yok benim zaten erkek arkadaşlarım yok ya da asla onlara başka gözle bakmam ben durup dururken sevgilimi kıskanıyorum diyorsanız da erkek arkadaşınız gözü dışarıda davrandığından güvensizlik veriyor olabilir. Benim naçizane fikrim bu yönde.

Haklısınız uzakta olduğumuz için de olabilir belki de

mesafeyle falan alakası yok bunun.benim de eşim kaç kıta ötede.ben nasıl her erkeğe yan gözle bakmıyorsam onun da bakmadığını biliyorum.öteki türlü hayat geçmez zaten.kendime güveniyorum , eşime güveniyorum, o da bana güveniyor o zaman olay bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…