Bende çoğalırken nasıl onda eksilir ki..Birşeyler eksiliyor ondan dolayı..
İşlerine gelmiyor da ondan. Şimdi sorsan senden fazla kırgındır morali bozuktur, sen kabahatli çıkarsın.Nasıl olurda evli iki insan bir diğerinin konuşmasından, davranışlarından, bakışlarından, duruşundan anlayamaz üzgün olduğunu.Eskisi gibi konuşmuyorsa mesela, eskisi gibi çiçeklerini sularken sohbet etmiyorsa,hatta sulamayıp öldürdüyse bir kaç saksı çiçeğini... Bahçedeki çiçeklerinden demet yapmıyorsa artık.Sırf eşi seviyor diye beline kadar uzattığı saçlarını örmüyorsa artık.Daha çok kitap okuyorsa,daha çok yalnız kalıyorsa...Daha çok uyuyorsa mesela,"Neyin var hasta mısın?"demek yerine "sende iyice saldın kendini ha!"diyerek gözlerini nasıl devirir...
Ne ara bu kadar yabancılaşır iki insan...
Zaman...Kimine yavaş,kimine hızlı..Kiminin canını yaka yaka, sancılarla kıvrandırarak akıyor, kimine ölümü unutturacak kadar şaşalı... Nasıl?
susmalarınız artıyorsa çoğalan kırgınlıklarınızdırBende çoğalırken nasıl onda eksilir ki..
Konuşmak varken nasıl susar ki insan..
O kendine bir dünya yarattı.Ben hiç tepki vermeden eminim ömür boyu da böyle yaşar..
6 yıllık evliyiz..İşlerine gelmiyor da ondan. Şimdi sorsan senden fazla kırgındır morali bozuktur, sen kabahatli çıkarsın.
daha yenisiniz, derdini içe dönerek değil konuşarak anlatmaya çalış, bir şeyden rahatsız mı oldun suçlamadan anında söyle, o kendi kendine anlayacak diye boşa bekleme
Paraya sıkıştım bileziği bozduralim mi derken o kadar güzel,ince ince konusurki anlatamam..Bazi erkekler duygularla ic ice yasarken bazıları bildiğin dumduzdur.
Imadan davranıştan anlamaz.
Ince dusunmeye kafası da basmaz.
Özür dilerim yazdıklarınızı anlayamadımPartnerimin benden ayrılamayacağını anladığımda ya da bana muhtaçsa bunları yaparım.
Benim elime bakan, mutluluğu bana insana bunu yaparım.
demişsiniz ya bir insan bunu nasıl yapar diyeÖzür dilerim yazdıklarınızı anlayamadım
İşi düşünce misali yani.Paraya sıkıştım bileziği bozduralim mi derken o kadar güzel,ince ince konusurki anlatamam..
Yanlış anlamayın ama çiçekleri kurutacak kadar üzüntünüz varsa eşiniz normalde bunu bilmeli yani büyük bir şey olmalı sanki. Ya da depresyona girdiniz. Ondan hicbir şey yapasınız yok. Daha çok uyuyorsunuz. Eşinizle aranızdaki uzaklıktan kaynaklanıyorsa eğer bilemem tabii.6 yıllık evliyiz..
Malesef. Bizde cogalırken onlarda eksılebılıyor işte..Bende çoğalırken nasıl onda eksilir ki..
Konuşmak varken nasıl susar ki insan..
O kendine bir dünya yarattı.Ben hiç tepki vermeden eminim ömür boyu da böyle yaşar..
Benimde ilk okuduğumda isine gelmiyor demek gelmısti. Anlamazlar aynen oyle. Bazen konussanda kendin paralasanda anlamazlar.İşlerine gelmiyor da ondan. Şimdi sorsan senden fazla kırgındır morali bozuktur, sen kabahatli çıkarsın.
daha yenisiniz, derdini içe dönerek değil konuşarak anlatmaya çalış, bir şeyden rahatsız mı oldun suçlamadan anında söyle, o kendi kendine anlayacak diye boşa bekleme
Ooo o zaman rutine bindirmiş6 yıllık evliyiz..
Duygusallık.. Nasıl anlatsam karşımdaki insanın durumumu anlaması için her yolu deniyorum.Esim hep şey der ," sen çok ince ruhlusun herşeyin ince tarafı aklına geliyor hep.Herkes senin gibi değil çok üzülürsün böyle" derdi.Hakliymis.Söylediklerinizde haklisiniz , ama çok mu duygusalsiniz acaba , konunuzu şiir sandım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?