• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl?

Belki benimde vardır bir hatam ama inanın elimden geleni yapıyorum oysa onlar beni ilk görüşten begenmediler biliyorum çünkü o zaman eşim ağzından kaçırmıştı artık şer veriyor ses vermiyor hiçbir şekilde kabul etmiyor onlar beni seviyormus

Bizim afetlerde böyle ayağa kalkmak ayakta beklemek falan bunlar koymuyor bana.bana koyan o evde hep diken üstünde olmak .ben her gittiğimde bizluguna pasta borek pogaca koydurur yemek yaptırır birtek iş yapisimi taktir ediyor başka hiçbir şekilde layık değilim oğluna. Bazen boşver diyorum boşver esim için gormeyeyim ama olmuyor olmuyor.dün gene oraadaudik meyve hazırlamış gittim getirdim baktım 3 tabak bisi denedim herhalde kendi yemeyecek dedim kocasına oğluna koydun 3.yüce ikimizin arasına koydu sonra bir baktım bıçağı aldı soymaya başladı banada sen yemiyor musun dedi yarım dedim ne diyim yemedim olmedimya açlıktan :KK43: not:meyve olmadığından değil ortaya koyması

Bana koymamışsın de o zaman

Ya da git eşinin tabağından al bir şey demeden o da görsün

Şikayetlenme ama söyle yani eşin ne bilsin başka yok sanar mesela açıkça anında şöyle Kv ye o da duysun

Hayır gerçekten ben o anlamda yazmadım yukarda açıkladım herkes tarafından sevilir ve begenilirken ne yapsam yaranamiyorum ben sanırdım ki sen iyi olursan onlarda olur ama beni hicbirzaman oğullarına layık gormediler
Kimin kv desi gelinini ogluna layik goruyor ki hee de gec.

Benim kaynanam da öyleydi ama ben baktim aç kalıyorum artik ona gittigimde dolabini aciyorum yiyecekleri alip yiyorum aksama ne pisiriyoruz diyorum gorumcem var küçük ona acim bi cay koy diyorum 12 senelik evliyim ilk zamanlar bende her lafa söze aliniyodum ama artik cidden takmiyorum her lafins saygi çerçevesinde cevap veriyorum lafta soulemiyo zaten bana laf yetmez ama asla saygısızlık yapmam

Sende onların yaptıgını yapacaksın o zaman. eşin varken el üstünde tut eşin yokken de laf mı sokuyon başka bişe mi yapıyon. bu devirde deveye diken insanlıktan anlamayan insanlara başka bişe lazım çünkü

Buradaki birçoğuna göre çok şükür dert sayılmaz Ama çok Canım sıkılıyor klasik bir mevzu kk de:( eşimin ailesi her gittiğimde beni kıracak hareketler yapıyorlar çoğuna eşim şahit olmuyor olduklarını kötüye yormuyor sussam icim almıyor susmasam anlatamıyorum.çok politikler eşimin yanında kolay kolay renk vermezler.çok şükür aynı şehirde değiliz ama sık sık gidiyoruz yakın sayılırız. Eşime söylediğimde ben abartiyorum ben yanlış anlıyorum falan filan.kısacası detaya girmek yerine bu tarz durumlarda bana öneriniz var mıdır arkadaşlarım gerçekten çok rahatsız oluyorum geriliyorum beni hiç ama hiç sevmediklerini biliyorum.evliliğimi zedelemek istemiyorum çok sıkıldım. Baştan beni sevmediler esimin ailesi haric hickimse bu sekilde değil akrabalari falan beni sever begenirler.meslegim var bircoguna gore fiziksel olarak esimden kat kat ustunum meslek olarak ustunum bunun yanında hurmette hizmette sınır tanımam ama nedense beni oğullarına bir lâyık göremediler. Bu saatten sonra yapacak birşey yok sadece nasıl basedebilirim bunu bilmiyorum:(
Hiç çekinme cevaplarını ver. Eşin sana laf söylerse annen beni yanlış anlamış de. Ama sürekli alttan alttan hep laf çaktır

Teşekkürler arkadaşlar umarım yapabilirim eşimle aram gizli bir şekilde buz gibi çok canım sıkkın

Susmak neki?tutupta onlarla kavga ay demiyorum zaten ama beni bi anlasa kavga ettik biraz önce hep ben yanlış anlıyorum benim için fesat

adamın gözüne sokmazsan için fesat olur

anında gösterecektin

annesi ona mantı sana çorba mı verdi

eşine aşkımmm annem çorba yapmış sen de içtin mi diyecektin yok derse ne yedin deyip bana neden yok diyecektin

meyve vs olayını yazmıştın onun altına yazdım adama göstereceksin

ama biraz da takmayacaksın

"okuyanlar da kendini bir şey sanıyor" lafında örneğin bir şey yok okumayanlar hep der, hatta ikisi okumuş biri okumamış 3 çocuğu olan bir tanıdık okuyanlarda iş yok; okumayan bir numara derdi

he de geç; yok ille de rahatsız olduysan "keşke zamanında okutmasaydın" de gül, bırak o sinir olsun

bir de adama değil annesine babasına söyle sinir olduğun şeyi

adam orda değişle hep sen yanlış anlarsın hep sen fesatsın

şimdi ben sana bir şey anlatayım

kv ye gittik, oğlan küçük bebek ya da 1-2 yaş geçmiş gün unuttum

evde büyük yatak odasında bir çift kişilik yatak var bir de küçük odada iki tek kişilik yatak

neyse kv ve kp küçük odada tek kişilik yataklarda yatıyor görümce de iki kişilik yatakta

çocuk düşmesin büyük yatağın üstüne bir örtü ver de yatıralım dedik; vay onun yatağı daha iyi imiş; onunki temiz olurmuş, neden onun yatağına değil de buraya yatıracakmışız

eşim bir çemkirdi; sana nereye yatırayım diye soran mı var; örtü ver dedik onu ver; vermiyorsan da sus dedi

ama orda olmasa idi kesinlikle ben yanlış anlamış olurdum zira kimse bu kadar saçma bir laf edemez

kv ler cinstir ama olayı yaşamayan kimse bunu göremez; bu nedenle kv ile olduğun her ortamda eşini de bulunduracaksın; ben çocuk küçükken özellikle geçer otururdum kenara, çocuğa da eşim bakar, kv ile de uğraşırdı

kadın yaşındaki bebeğe acı yemek vermeyi de teklif etti, eşime sen bu çocuğu kendine alıştırmışsın da dedi; o da alışacak tabii babasıyım dedi

bana dese, ben aynı cevabı versem olay olurdu ama eşim deyince olay olmadı

kısaca adamla sonra kavga etme, cevabı olay anında ver ya da eşine olayları yorumsuz göster

Düşündükçe nefret ediyorum sağol arkadaşım bundan sonra öyle yapmaya çalışacağım

Back
X