Susmak neki?tutupta onlarla kavga ay demiyorum zaten ama beni bi anlasa kavga ettik biraz önce hep ben yanlış anlıyorum benim için fesat
adamın gözüne sokmazsan için fesat olur
anında gösterecektin
annesi ona mantı sana çorba mı verdi
eşine aşkımmm annem çorba yapmış sen de içtin mi diyecektin yok derse ne yedin deyip bana neden yok diyecektin
meyve vs olayını yazmıştın onun altına yazdım adama göstereceksin
ama biraz da takmayacaksın
"okuyanlar da kendini bir şey sanıyor" lafında örneğin bir şey yok okumayanlar hep der, hatta ikisi okumuş biri okumamış 3 çocuğu olan bir tanıdık okuyanlarda iş yok; okumayan bir numara derdi
he de geç; yok ille de rahatsız olduysan "keşke zamanında okutmasaydın" de gül, bırak o sinir olsun
bir de adama değil annesine babasına söyle sinir olduğun şeyi
adam orda değişle hep sen yanlış anlarsın hep sen fesatsın
şimdi ben sana bir şey anlatayım
kv ye gittik, oğlan küçük bebek ya da 1-2 yaş geçmiş gün unuttum
evde büyük yatak odasında bir çift kişilik yatak var bir de küçük odada iki tek kişilik yatak
neyse kv ve kp küçük odada tek kişilik yataklarda yatıyor görümce de iki kişilik yatakta
çocuk düşmesin büyük yatağın üstüne bir örtü ver de yatıralım dedik; vay onun yatağı daha iyi imiş; onunki temiz olurmuş, neden onun yatağına değil de buraya yatıracakmışız
eşim bir çemkirdi; sana nereye yatırayım diye soran mı var; örtü ver dedik onu ver; vermiyorsan da sus dedi
ama orda olmasa idi kesinlikle ben yanlış anlamış olurdum zira kimse bu kadar saçma bir laf edemez
kv ler cinstir ama olayı yaşamayan kimse bunu göremez; bu nedenle kv ile olduğun her ortamda eşini de bulunduracaksın; ben çocuk küçükken özellikle geçer otururdum kenara, çocuğa da eşim bakar, kv ile de uğraşırdı
kadın yaşındaki bebeğe acı yemek vermeyi de teklif etti, eşime sen bu çocuğu kendine alıştırmışsın da dedi; o da alışacak tabii babasıyım dedi
bana dese, ben aynı cevabı versem olay olurdu ama eşim deyince olay olmadı
kısaca adamla sonra kavga etme, cevabı olay anında ver ya da eşine olayları yorumsuz göster