Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar rahat sız ediyorum ama bana yasımdan buyuk durduğumu soyluyorlar estetık yaptırmalımıyım birde kaç yasında gozkuyorum lutfen ciddi soyleyin kaç duruyorum
Ah be çocuğum ne gerek böyle şeylere.arkadaslar rahat sız ediyorum ama bana yasımdan buyuk durduğumu soyluyorlar estetık yaptırmalımıyım birde kaç yasında gozkuyorum lutfen ciddi soyleyin kaç duruyorum
18 li yaşlarda olduğun belli oluyor. Peki ne zamandır evlisin?arkadaslar bem 18 yasındayım ama herkes 25 30 diyo pskılojım bozuk evliyim eşim bu durumdan bıktı 30 göster nolcak diyo ama ben 30 gösyermek istemıom
İnşallah gerçek değilsindir. Çünkü hala çocuksunarkadaslar bem 18 yasındayım ama herkes 25 30 diyo pskılojım bozuk evliyim eşim bu durumdan bıktı 30 göster nolcak diyo ama ben 30 gösyermek istemıom
Küçük duruyosunuz dahaarkadaslar rahat sız ediyorum ama bana yasımdan buyuk durduğumu soyluyorlar estetık yaptırmalımıyım birde kaç yasında gozkuyorum lutfen ciddi soyleyin kaç duruyorum