nasılım?

begumkama

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
2
0
1
22
arkadaslar rahat sız ediyorum ama bana yasımdan buyuk durduğumu soyluyorlar estetık yaptırmalımıyım birde kaç yasında gozkuyorum lutfen ciddi soyleyin kaç duruyorum

Daha ergensin böyle şeylere takma kafana. Estetik yaptırsan ne olacak güzel olunca ne olacak. Kime beğenilmek istiyorsun
Allah herkesi özene bezene yaratır. Daha gençsin toysun
arkadaslar rahat sız ediyorum ama bana yasımdan buyuk durduğumu soyluyorlar estetık yaptırmalımıyım birde kaç yasında gozkuyorum lutfen ciddi soyleyin kaç duruyorum

arkadaslar bem 18 yasındayım ama herkes 25 30 diyo pskılojım bozuk evliyim eşim bu durumdan bıktı 30 göster nolcak diyo ama ben 30 gösyermek istemıom
18 li yaşlarda olduğun belli oluyor. Peki ne zamandır evlisin?

Değişiklik yapmak istiyorsan kaşlarını biraz toparlatabilirsin. Hafif altlardan toparlansa müthiş bir kaş yapın var. Biraz da arada rimel sürsen tamamdır mis gibi.

arkadaslar bem 18 yasındayım ama herkes 25 30 diyo pskılojım bozuk evliyim eşim bu durumdan bıktı 30 göster nolcak diyo ama ben 30 gösyermek istemıom
İnşallah gerçek değilsindir. Çünkü hala çocuksun 😞

sen 1-4 yil icerisinde inanilmaz guzel ve herkesin kiskandigi bir kiz olacaksin inan bana. ben anlarim boyle seyleri biraz daha sabret buyume asamasindasin goreceksin

ben 17 yasindayken 27 gosterirdim sonra 27 yaslarimda 23 gosteriyodum

18 yaş civarı falan görünüyorsun. Küçücüksün.

Sana 37lik teyze tavsiyesi; sana böyle söyleyen, sana kendini kötü, değersiz, çirkin hissettiren insanlarla arkadaş olma! Bunların sana hiç bir faydası olmaz. Yalnız kal, ama bunlarla sohbet etme.

ben seni 14-15 sandım. küçük görünüyorsun şimdiki 18ler zaten genel olarak büyük gösteriyor

Back
X