Nasilsin - Ne yapiyorsun

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
34
Selamlar,nacizane derdimi anlatayim sizlere..
Bugün iki kisinin selamlasmasina rastladim.Aynen şöyle;
-Selam Ne yapiyorsun?
-'Iyıyim'sen napiyorsun?
Boyle mi olmali ya?Ne yapiyorsunun cevabi ne yaptigin degil midir?Cok karsilasiyorum bu duruma,hatta bazen ben bile acaba halimi hatrimi mi soruyor yoksa ne yaptigimi mi diye ikilemde kaliyorum.Agiz aliskanligi mi yoksa lafin gelisi mi boyle denir yada napiyosun diye kisiye iyiyim demek abes degil midir?Yada kv ye denince normal arkadasa denince abes midir:KK53:
Kafamda deli sorular :KK56:Ilk yorumu gorur gibiyim:"E tabi Allah baska dert vermesin":KK69:

Haha nolcak yaa maksat muhabbet değil mi
konuşmanın devamında kim ne anlatmak isterse onu dökülüyor zaten
başı formalite olabilir evet ama samimi arkadaşlıklarda kimse takılmıyor bu ufacık şeylere bence
takılınmamalı da zaten boşverin gitsin :KK53::KK53:

unnamed (2).jpg

Istemsiz aklima geliyor :))

Yüz yüze iken ''ne yapıyorsun?'' sorusuna ''iyiyim'' yanıtı verilebilir kanımca.
Ne yaptığını görebiliyor sonuçta.
''Neler yapıyorsun?'' Şeklinde soruluyorsa, son görüştüğümüzden bu güne neler yapıldığı sorusu akla gelebilir.
Telefon veya diğer iletişim araçları ile ''Ne yapıyorsun?'' sorusu geliyorsa, kendi adıma söylemem gerekirse
o anda ne ile mesgul isem onu söylüyorum. :KK51:

Ben boyle cevap verince cok tuhaf oluyorum,baksaniza bugun bile konu acacak kadar dert olmus.Acaba cocuklugumda bununla.ilgili bir anim mi var:oops:
Refleks olarak hemen agizdan çıkıveriyor baska ne diyecez napiyosun nasilsin deyince iyi olmasam bile iyiyim saol sen napiyosun diyorum herkes öyle ama :KK52:

Aklıma gelen bir anı..
Oğlum 7-8 yaşlarındaydı. Telefonda babaannesiyle konuşuyor. Hopörlör açık. Babaanne n'apıyorsun diye soruyor. "Şu anda telefonla konuşuyorum" cevabını alıyor..

Refleks olarak hemen agizdan çıkıveriyor baska ne diyecez napiyosun nasilsin deyince iyi olmasam bile iyiyim saol sen napiyosun diyorum herkes öyle ama :KK52:
Yok konu iyi olmasamda iyiyim demek degil;nasilsina ne yaptigini,ne yapiyorsuna nasil oldugunu soylemek :110:Benim devreler yanmazsa iyi:KK47:

Degil mi ama nasilsin diyorsun cay iciyorum diyor :KK34:
Peki çay içerken nasıl hissediyorsun kendini? Diye sorarım işte ben öyle cevaba böyle soru :) ciddi ciddi peşini bırakmam yani takıntı haline getirdim bu konuyu galiba. Kuzenim ve nişanlım artık dikkat ediyor diğerlerini de dize getircem, ben bu yola baş koydum . Sende bırakma peşini eglenceli de oluyor hem :KK50:

X