• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasip kapalılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fatozi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
19
-7
86
25
Merhaba
Lütfen bana yardım edin
Eşim bankada çalışıyor satışları vs çok kötü gidiyor diğer kişilerin çok iyi o kalabalıkta herkesin satış oluyor eşime para çekme yatırma geliyor ve satış olmadığı için baskı oluyor psikolojimiz bozuldu bi şeyi mi kapalı büyü mü vs gibi şeyler düşündüm kendim elimle karınca bereket duası vs yazdım çantasında duruyor bu etkili olur mu yoksa başka ne yapabilirim nolur yardım edin

Merhaba
Lütfen bana yardım edin
Eşim bankada çalışıyor satışları vs çok kötü gidiyor diğer kişilerin çok iyi o kalabalıkta herkesin satış oluyor eşime para çekme yatırma geliyor ve satış olmadığı için baskı oluyor psikolojimiz bozuldu bi şeyi mi kapalı büyü mü vs gibi şeyler düşündüm kendim elimle karınca bereket duası vs yazdım çantasında duruyor bu etkili olur mu yoksa başka ne yapabilirim nolur yardım edin
Pazarlama kabiliyeti zayıf demekki.
Nasip diye bir şey varda kapalılığı falan yok böyle şeyler inanmayın.

Merhaba
Lütfen bana yardım edin
Böyle bir şey düşündürecek şeyler olduğu için söylüyorum satış kabiliyeti vardı bi anda yok oldu bir şey olduğunu insan anlıyor biliyor

Böyle bir şey düşündürecek şeyler olduğu için söylüyorum satış kabiliyeti vardı bi anda yok oldu bir şey olduğunu insan anlıyor biliyor

Belki de sadece bıkmıştır. Ne zamandır çalışıyor o bölümde? Kendisi açısından düşünmeye çalışıyorum da her gün satış baskısı yorucu olsa gerek. Biraz dinlenmeye ve kafasını toparlamaya ihtiyacı olabilir.

Kim eşinizin satış kabiliyeti bir gecede yok olsun diye büyü yapacak Allah aşkına garip garip sebepler aramayın

Satış kabiliyeti vardı bir anda yok oldu ne demek Allah aşkına biraz mantıklı olun,
bu bahsettiğiniz şey var olan şeyleri bir anda yok edebiliyorsa neden halen hastalıklar, fakirlikler, savaşlar falan var?

Büyü diye bir şey hiç olmasaydı bu insanlar şahsi başarısızlıklarını neye yoracaklardı acaba çok merak ediyorum. Eşiniz belli ki şu aralar işini yapmıyor ya da yorulmuş, bu kadar.

Kim niye sizinle uğraşsın, sizi özel yapan ne mesela? Denk gelmemis işte, hergun çatır çatır satış yapılacak diye kural mi var, yapilmıyorsa büyülenmiş mi olunuyor 🤦🏻‍♀️

Merhaba
Lütfen bana yardım edin
Evet birseyi kapali, o da iletisim yetenegi ya da satislarinda sorun yok ama varmis gibi davraniyor.

Konu asla buyu falan değil.

Büyü vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X