• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasip mevzusu

Yok yanlıs yazmışım sanırım yani simdi bu görüşeceğim insana o duyguları hissetmemeye korkuyorum ısınmamaktan korkuyorum cünkü hep o aklıma geliyor
Yeni talibine eski talibine hissettiğin duyguları hissedersen güzel olur niye korkuyorsun ki bundan anlamadım?))

O kişiyi tamamen unutana kadar lütfen birilerine tamam konuşalım demeyin, belki sizde onların sizin yaşadığınız şeyleri yaşamasına sebep olursunuz yazık olur

Sizin duygusal olarak birisine bağlanıp kopamama durumunuz var belli ki...
İşaretlere, rüyalara çok takilmayin.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Sonuç olarak karşılıklı olarak olumsuz yanıt vermiş ve bitirmişsiniz.
Önünüzdeki maçlara bakın ne diyelim.
İçinizde çok ukte kalacaksa da gidip konusun.

Sizin duygusal olarak birisine bağlanıp kopamama durumunuz var belli ki...
İşaretlere, rüyalara çok takilmayin.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Sonuç olarak karşılıklı olarak olumsuz yanıt vermiş ve bitirmişsiniz.
Önünüzdeki maçlara bakın ne diyelim.
İçinizde çok ukte kalacaksa da gidip konusun.
Zaten o konusma bittikten aylar sonra ben tekrar yazdım ona ama yine kafası karışıktı ve zaman istedi
O kişiyi tamamen unutana kadar lütfen birilerine tamam konuşalım demeyin, belki sizde onların sizin yaşadığınız şeyleri yaşamasına sebep olursunuz yazık olur
Bir yandan da nasip diyip görüşmek istedim belki ısırırım diye

Fal bilmemne de ne kadar saçma .
Ben rüyamda görmüştüm,kumral ince uzun boylu birisi evleneceğin kişiyim ben dedi ve kayboldu,evlenmeden önce.
Eşim esmer ve iri. :KK70:
Evet bana da saçma geliyor aslında ama hani arada böyle fallar tutar ya öyle düşündüm

Eskiyi unutmadan birine ısınmanız mümkün değil ısınsanız bile bir süre sonra tekrar eski kişi aklınıza gelir ve yenisinde ondan özellikler ararsınız acele etmeyin önce kendinizi toparlayın

Back
X