Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence tekrar bana döner mi kısmını bize değil falı tutan arkadaşınıza sormalısınız.
Ayrıca hayatta işaretler bekleyip zaman kaybetmek yerine sevdiğiniz insanla konuşun olmayacaksa yolunuza devam edin.
Birde sacma ama falı tutan bir arkadasım bana bir harf söyledi ama bu benm eski talibimde yok ama yeni talibimin isminde var ne kadar tutarsuzda olsa da bu konu aklıma geliyor
şu talip olayını hiç sevmiyorum.
fotoğraf gösterme felan.
kendiniz birini beğenip etkilenmediz mi.
böyle şartlamayla olacak bir mevzu değil ki bu.
fotoğraftan anlayamazsınız.
hakkınızda hayırlısı olsun.
O kişiyi tamamen unutana kadar lütfen birilerine tamam konuşalım demeyin, belki sizde onların sizin yaşadığınız şeyleri yaşamasına sebep olursunuz yazık olur
Fal bilmemne de ne kadar saçma .
Ben rüyamda görmüştüm,kumral ince uzun boylu birisi evleneceğin kişiyim ben dedi ve kayboldu,evlenmeden önce.
Eşim esmer ve iri.
Sizin duygusal olarak birisine bağlanıp kopamama durumunuz var belli ki...
İşaretlere, rüyalara çok takilmayin.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Sonuç olarak karşılıklı olarak olumsuz yanıt vermiş ve bitirmişsiniz.
Önünüzdeki maçlara bakın ne diyelim.
İçinizde çok ukte kalacaksa da gidip konusun.
Sizin duygusal olarak birisine bağlanıp kopamama durumunuz var belli ki...
İşaretlere, rüyalara çok takilmayin.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Sonuç olarak karşılıklı olarak olumsuz yanıt vermiş ve bitirmişsiniz.
Önünüzdeki maçlara bakın ne diyelim.
İçinizde çok ukte kalacaksa da gidip konusun.
O kişiyi tamamen unutana kadar lütfen birilerine tamam konuşalım demeyin, belki sizde onların sizin yaşadığınız şeyleri yaşamasına sebep olursunuz yazık olur
Fal bilmemne de ne kadar saçma .
Ben rüyamda görmüştüm,kumral ince uzun boylu birisi evleneceğin kişiyim ben dedi ve kayboldu,evlenmeden önce.
Eşim esmer ve iri.
Eskiyi unutmadan birine ısınmanız mümkün değil ısınsanız bile bir süre sonra tekrar eski kişi aklınıza gelir ve yenisinde ondan özellikler ararsınız acele etmeyin önce kendinizi toparlayın
Eskiyi unutmadan birine ısınmanız mümkün değil ısınsanız bile bir süre sonra tekrar eski kişi aklınıza gelir ve yenisinde ondan özellikler ararsınız acele etmeyin önce kendinizi toparlayın