- 2 Kasım 2015
- 164
- 85
- 28
- 33
- Konu Sahibi guguklusaatTR
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni talibine eski talibine hissettiğin duyguları hissedersen güzel olur niye korkuyorsun ki bundan anlamadım?))
Cidden çok saçma.Birde sacma ama falı tutan bir arkadasım bana bir harf söyledi ama bu benm eski talibimde yok ama yeni talibimin isminde var ne kadar tutarsuzda olsa da bu konu aklıma geliyor
Zaten o konusma bittikten aylar sonra ben tekrar yazdım ona ama yine kafası karışıktı ve zaman istediSizin duygusal olarak birisine bağlanıp kopamama durumunuz var belli ki...
İşaretlere, rüyalara çok takilmayin.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Sonuç olarak karşılıklı olarak olumsuz yanıt vermiş ve bitirmişsiniz.
Önünüzdeki maçlara bakın ne diyelim.
İçinizde çok ukte kalacaksa da gidip konusun.
Bir yandan da nasip diyip görüşmek istedim belki ısırırım diyeO kişiyi tamamen unutana kadar lütfen birilerine tamam konuşalım demeyin, belki sizde onların sizin yaşadığınız şeyleri yaşamasına sebep olursunuz yazık olur
Evet bana da saçma geliyor aslında ama hani arada böyle fallar tutar ya öyle düşündümFal bilmemne de ne kadar saçma .
Ben rüyamda görmüştüm,kumral ince uzun boylu birisi evleneceğin kişiyim ben dedi ve kayboldu,evlenmeden önce.
Eşim esmer ve iri.![]()
Haklısınız aslbdaEskiyi unutmadan birine ısınmanız mümkün değil ısınsanız bile bir süre sonra tekrar eski kişi aklınıza gelir ve yenisinde ondan özellikler ararsınız acele etmeyin önce kendinizi toparlayın