Nasıp tepki vermeliyim? Ya da tepki vermeli miyim?

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.749
348
Cümleten hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlar...
Yine kendi kendime kurtlanıp kendi kendimi teselli ettiğim bir konuyu sizlere danışacağım.

Bayram dolayısıyla eşimin bayan arkadaşı rahatlıkla eşimi arayıp bayram kutlaması vs yaptı. Eşim biraz tedirgin biraz da geçiştirmeli bir ses tonuyla yanımda konuşup kapattı.

Sadece ismini ekranda gördüm. Hiç sormadım kimdir nedir necidir diye. İşi dolayısıyla bayan çevresi de var.

Fakat kendi kendime düşündüm. Her ne olursa olsun ne kadar samimi arkadaşım da olsa ben şahsen evli bir erkeği arayamazdım.
Yani en azından eşini düşünerekten. Acaba rahatsız mı olur,yanlış mı anlar gibi şeylere sebebiyet vermek istemem.

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sizce sorgulamalı mıydım? Sizler olsaydınız ne yapardınız ?

Tabi ki haklısınız ve de gayet ılımlı davranmışsınız konu karşısında, ben sakin kalamazdım, eşimin kadın çevresi yok diye belki de bilemedim, ama yine de bi sorun kimmiş neymiş bunda kötü bişey yok eşinizin tavrını da tartabilirsin bu durumda

Cümleten hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlar...
Yine kendi kendime kurtlanıp kendi kendimi teselli ettiğim bir konuyu sizlere danışacağım.

Bayram dolayısıyla eşimin bayan arkadaşı rahatlıkla eşimi arayıp bayram kutlaması vs yaptı. Eşim biraz tedirgin biraz da geçiştirmeli bir ses tonuyla yanımda konuşup kapattı.

Sadece ismini ekranda gördüm. Hiç sormadım kimdir nedir necidir diye. İşi dolayısıyla bayan çevresi de var.

Fakat kendi kendime düşündüm. Her ne olursa olsun ne kadar samimi arkadaşım da olsa ben şahsen evli bir erkeği arayamazdım.
Yani en azından eşini düşünerekten. Acaba rahatsız mı olur,yanlış mı anlar gibi şeylere sebebiyet vermek istemem.

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sizce sorgulamalı mıydım? Sizler olsaydınız ne yapardınız ?
Ben de aramazdım. Bir mesajla da kutlayabilirdi. Sonuçta toplu mesajlar bu yüzden var.

Samimilerse ve ortada iş arkadasligindan öte ahbaplık varsa bence normal

Ama sadece sıradan bir iş arkadasligiysa bence de gereksiz bir eylem

Eşinizin bir günahı yok ama. Napsın, kadin aramış sonucta

Yaw eşimin bir sürü kadın iş arkadaşı var. Önemli bir kısmını tanıyorum. İş için ararlar, bayram için ararlar, ararlar yani hiç kafama takmam. Siz abuk subuk trip yapıyorsanız tedirgin konuşur tabi...
Tabiki de trip yapmadım. Konuyu iyi okursanız neyi sorduğumu anlarsınız hanımefendicim.

Cinnetnur keşke hiç evlenmeseydim diye düşünüyor musun? Yaşı uygun değil yaptığı işten dolayı çevresi uygun değil. Kendini en iyi bilen sensin ona göre davransaydın da şimdi bu kadar kurtlanıp kurtlanıp konu açmasaydın.

Cinnetnur keşke hiç evlenmeseydim diye düşünüyor musun? Yaşı uygun değil yaptığı işten dolayı çevresi uygun değil. Kendini en iyi bilen sensin ona göre davransaydın da şimdi bu kadar kurtlanıp kurtlanıp konu açmasaydın.
Ne iş yapıyomuş ki

Ben bu tarz düşünceleri yanlış buluyorum. Sonuçta iş hayatında ne var ki incelik yapmış aramış. Benim eşimi de arkadaşları çok eski öğrencileri arar, yazar kutlar. Hiç takmam kafaya.
Eşime hiçbir şekilde yansıtmadım sadece kendi içimde muhasebe yaptım. Takmamak gerekiyor öyle değil mi?

Hayır demiyorum. En azından işiyle alakalı durumlarda. İşine saygım sonsuz. Yaş da sorun olmuyor aramızda. Hem konu bu değil.. Sadece sizlerin düşüncesini merak ettim. Kafama takıldı sordum. Sormasa mıydım? Çok afedersiniz ya

Bir hanımefendinin konusundaki goygoy yüzünden ban yedim hemde tam alnımın şakağına. Bu seferki bayağı fena bandı. Burdan Mune Ablaya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim :p
Neyse geçmiş olsun. Bayramın da mübarek olsun. 😊😊😊

Bu arada konuya gelecek olursak
böyle şeylerle kafanı meşgul etme. Ben evliyim ama bana çok yardımcı olmuş bir arkadaşım vardı arardım eşimin yanında. Insanlar saygı ve terbiye çerçevesi içinde birbirlerinin halini hatrini sorabilir. 😉

Back
X