Nasıp tepki vermeliyim? Ya da tepki vermeli miyim?

Bunlar bi bana mi normal geliyor😂 basit bi bayram tebrigi.. erkek arkadastan farksiz. ariyor diye isi pisirecekler mi saniyorsunuz? Yani neden karsisin boyle birseye?
Tanımadığınız ve adını ilk kez duyduğunuz insan olunca işi pişirmek değil de insan tedirgin oluyor:) siz olsanız olmaz mıydınız?
"Tanıdığım" ve onun dışında bir çok bayan arkadaşı da aradı mesela.

Tanımadığınız ve adını ilk kez duyduğunuz insan olunca işi pişirmek değil de insan tedirgin oluyor:) siz olsanız olmaz mıydınız?
"Tanıdığım" ve onun dışında bir çok bayan arkadaşı da aradı mesela.
Her is arkadasini tanimiyorumki😂 esimde benim is arkadaslarimin hepsini bilmez. Kac kisilik sirkette onu mu anlatcazki? Belkide bu konuda gozu acik degilimdir ne bilim, gunun birinde bu iyi niyetimden boynuzlanabilirim belki

Her is arkadasini tanimiyorumki😂 esimde benim is arkadaslarimin hepsini bilmez. Kac kisilik sirkette onu mu anlatcazki? Belkide bu konuda gozu acik degilimdir ne bilim, gunun birinde bu iyi niyetimden boynuzlanabilirim belki
İşte sizinki şirket bizimki eğlence sektörü :)
Ay Allah korusun deme öyle kız

6

Ben derdimi anlatamıyorum heralde konuyu takip ediyorsunuz yorumları bari okuyun gözünüzü seveyim. Diyorum ki kadını tanımıyorum ismini ilk kez duydum gördüm.
Ve eşimin işi sizinkiler gibi resmi kurumlarda değil eğlence sektörü anlatabiliyor muyum ?
Anlatamıyorsunuz o halde.
Kusura bakmayın da konuya yorum yapıyoruz,oturup sayfa sayfa yorum okuyacak halim yok şahsen.
Kimseninde yorumları okuyup ona göre cevap yazdığını sanmıyorum.
Bende tanımıyorum birçoğunu eşimin iş arkadaşlarının,tanımamda gerekmiyor,eşimde benim arkadaşlarımı tanımak durumunda değil,herşeyden önce sosyal yaşamı olan bir birey karşınızdaki,mesleğini de biliyordunuz eminim evlenirken,sonradan bu sektöre geçmediyse,bunlar olabilecek şeyler.
Kadınla erkek arkadas olabiliyor yani,öyle aradi aman kocama yürüyor diye düşünmüyor herkes sizin gibi.

Back
X