- Konu Sahibi byebyeblackbird
Aslında düz bakınca olumlama bana da mantıklı gelmiyor, daha önce katıldığım bir eğitim programındaki hocamız hastalıkları dahi olumlama ile iyileştireceğimize inanmış biriydi. O kadarı bana da mantıksız geldi. Ama düşünce gücü diye bir şey var. Yani eskiler der ya kötüyü çağırma diye, öyle diyelim biz de. Çünkü başıma çok geldi. Bir operasyon geçirecektim, öncesinde her şeyiyle araştırmıştım, olumlu olumsuz yönlerini, çok çok düşük bir olasılıkla nadir görülen bir sonuç yazılmıştı, ama öyle milyonda bir gibi bir şey. Ay benim başıma gelir şimdi deyip vazgeçmiştim. 3-4 yıl sonra yine aynı operasyon gündeme geldi ve bilin bakalım ne oldu? Evet o ufacık ihtimal beni buldu.Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Benim için de motive edici oldu. Mücadeleci bir yapınız varmış.
Çoğu kişi yazmış olumlama yapman lazım diye ama bana bu olumlama meselesi mantıksız geliyor. Mantıksız geldiği için de düşünce tarzını değiştirirsem birseylerin değişeceğine inanamıyorum bir türlü inanmadığım için de olumlama yapamıyorum. Ama bakalım en azından kötü düşünmeyi bırakmaya çalışacağım.
Zor günler geçiriyoruz, ama nefes alıyorsak bir çıkış yolu bulunur. Belki de dibe batmamak için inancımızı(olumlama de, evrene pozitif enerji de, kader de) kullanıyoruz.