• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasl Kadnlar, nasl Anneler?

o koca müsveddesini boşarım o kadın olacak a....ftenin de yuvasını başına yıkarım........

keşke arkadaşın hiç renk vermeden takip etse birlikte olduklarında polisle gidip bastırsaydı ikisini

allah cümlesinin cezasını versin pislikler
manyaga bak evdeki karısı dururken evli coluklu cocuklu kadının koynuna girior bu nasıl midedir
insan değil bu adamlar yaa hayvan bile diyemiorum (hayvan bile olamazlar)degersiz yaratıklar

böyle şeyler duyunca inan kopsun be kıyamet diyorum tiksindim be :1closedeyes:

allahtan kormuyosun kuldan utan bari.konu komşu söylememişmi bu kadının yaptıklarını hiç kocasına.gizli saklıda yok demekki .balkon sefası sürüyolar utanmadan .allah akıl fikir utanma duygusu versin insana.

kadının düşmanı yine başka bir kadın ya, erkeklere kızıyorum tamam da en çok başka bir kadını kocasına göz diken, yuvasını yıkan kadına kızıyorum, bu ne aşağılık bir durum ya, :oklava:utanmazlık ahlaksızlık aldı başını gidiyor, üstelik bunu yapan kadın da evli, aynı durumun bir gün başına geleceğini düşünmeden başka bir kadının yuvasını yıkmak üzere allah ıslah etsin böyle insanları:kızgın:

allahtan kormuyosun kuldan utan bari.konu komşu söylememişmi bu kadının yaptıklarını hiç kocasına.gizli saklıda yok demekki .balkon sefası sürüyolar utanmadan .allah akıl fikir utanma duygusu versin insana.

Haklısın canım, Allahtan korkmuyor ama çocuklarından da utanmıyor bu nasıl bir anlayış ki çocuklarının yanında yapabiliyor,
Hiç bir zaman erkeği suçsuz bulamam aldatma konusunda ama kadın ondan daha fazla suçlu çünkü o bir anne, o bir eş, bir kadın ahlaki değerlerine sahip çıkamıyorsa erkek hiç çıkmaz. Erkekler azıyorda kadınlar azmıyormu sanki, çevremde evli barklı olupta evli insanların peşinde koşup, arayış içinde olan öyle insanlar görüyorumki ben kadınlığımdan utanıyorum. Allah böyle kadınlardan ve erkeklerden korusun bizi.:kızgın::kızgın:

Back
X