- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
Ben de açılmıyorkopyaladım bakabilirsiniz ben mi taraflı düşünmüşüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de açılmıyorkopyaladım bakabilirsiniz ben mi taraflı düşünmüşüm
Hemde nasil.!Evet haklısın ama sorunun cevabı da evet. Pkk bir siyasi parti artik. Bunu bilmeyen de yok. Natgeo nun paylaşımına da şaşırmadim zira aylardır bi çok yayın grubu bu terör örgütünün propagandasini yapıyor
bizler yanı 90 li yılların çocukları bu haberlerle büyüdük o yüzden sempatik gösterilmeye çalışılsa da neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.belki de o yüzden bu kadar zorumuza gidiyor.hiç bir siyasi amaç gütmeden paylaşım yaptım.derdime ortak aramıyorum hadi benim gibi düşünün demiyorum sadece yanlışların farkındayım ve bunu dile getirdim.
canı yananlar sadece Türkler değil ki ilk yazımda belirttiğim gibi yıllar öncesini hatırladım trt 2 de bir program vardı beyaz saçlı bir adam sunardı.
pkk köy bastı
pkk köy yaktı
pkk bebekleri kurşuna dizdi
bunların hiç biri yalan değil ki hiç bir koşulda savunulacak bir yanı olmayan terör örgütüdür pkk
tabiki pkk artık bir yalancı kuklası ile tüm meydanlarda
çok kibar bu katil kuklası terörist hayranları da çok
yazık
Hemde nasil.!
Şöyle haber saatinde acip bakin hemen hemen tum kanallar artik acik acik sosyal demokrat diye bize bazilarini anlatmaya beyinleri yikamaya çalışıyorlar!
Şu an bulunduğum yerde iki gündür durulacak gibi degil,sebep ne ?!
Hiç hiç hiç!
Bunca yildir ölen asker polis sivil kimsenin umrunda degil artik ! Herseyi normellestirip gozumuze sokmaya çalışıyorlar,akilliysak ne ala ama yok değilsen EYVAH !
Kürtlerin dünyada millet olmayan tek etnik grup olduğundan farklı bölgelerde bulunduklarından falan bahsediyor. PKK geçmesi sizi yanlış anlamaya sevketmiş olabilir direk Türklere bi atıf göremedim ben. Ayrıca bu konuda bizden başka hassas olabilecek olan yoktur. Dünyaya kendisini doğru anlatabilecek yalnızca biziz ve bu konuda çok başarılı olduğumuz, çaba içinde olduğumuz söylenemez
bizler yanı 90 li yılların çocukları bu haberlerle büyüdük o yüzden sempatik gösterilmeye çalışılsa da neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.belki de o yüzden bu kadar zorumuza gidiyor.
hay partinize :) parti marti değil TERÖR ÖRGÜTÜ !Evet PKK bir parti. Haberiniz yok.
Kürdistan İşçi Partisi'nin Kürtçe kısaltması PKK...
biraz önce instagramda gezinirken takipte olduğum hatta belgesel kanallarını izlediğim zamanında dergisine üye olduğum National Geographic'in bir paylaşımını gördüm ve dert ettim kendime.Pkk terör örgütünü savunan Türkleri katil gösteren bu paylaşım sinirime dokundu açıkcası.
pkk sadece Türk vatandaşların canını yakmadı, kim unutabilir doğuda destek vermediği için yakılan köyleri, kurşun sıkılan bebekleri , kadınları, kesilen yollarda silahlarla taranan masumları, hizmete giden öğretmen ve doktorlara yapılan eziyetleri, doğuda ki halkın eğitim almaması için pkk tarafından yapılan baskıyı.peki zorla dağa çıkartılan gençler.daha yakın zamanda değil miydi bir çocuk kendin için yapacaksın birini de terör örgütü için henüz haber gelmeyen gençler var ailelerinden zorla koparılıp dağa çıkartılan.sadece biz mi görüyoruz bu olayları sadece bizim mi canımız yanıyor. yazdıklarım karışık gelebilir amacım polemik yaratmak değil ama yazmadan yapamadım
Cunku parti adi altinda insanlara normalleştirdiler o lanet örgütü! Ve orgut değilmiş gibi bi algi olusturmaya çalışıyorlar,sizde bunu siyaset olarak algiladiniz normal olarak.Şu mesajlar açık açık yarınki seçimin en merak edilen partisinden bahsediyor.
Ve konu hiç ama hiç siyasi değil. Olur mu canıııım ne siyaseti?
demek ki benim bakış açımdan mış mış mış.Savunduğunu hangi cümleden/kelimeden çıkardınız? birinin terörist mi, özgürlük savaşçısı mı yoksa gerilla mı olduğu hangi açıdan baktığınıza göre tabii değişir ama bu kelimenin geçmesi dışında genel bilgiden başka bir şey göremiyorum ben.
demek ki benim bakış açımdan mış mış mış.
natgeonun paylaşımında pkk terör örgütünün eğitim kampından fotoğraf var.ve gerilla olarak bahsedilmiş.özgürlük arıyorlar ve istiyorlar
Lütfen Türkçemizi yanlış kullanmayalım. Kelimeleri gerçek anlamlarının dışında kullanmamalıyız.Cunku parti adi altinda insanlara normalleştirdiler o lanet örgütü! Ve orgut değilmiş gibi bi algi olusturmaya çalışıyorlar,sizde bunu siyaset olarak algiladiniz normal olarak.
evet benim bakış açım siyah beyaz ve gri yerine kırmızı.çünkü pkknın döktüğü kanı gördük biz.hafızamızda yer etmiş ve şimdi masum gösterilmeye çalışılmasını hazmedemiyorum.İşte bundan bahsediyordum,sizin bakış açınızla her şey siyah ve beyaz olabilir ama kimisi için gri,hiç birimiz aynı hayatı yaşamıyoruz,şimdiki görüşleriniz bundan önce yaşadığınız duyduğunuz gördüğünüz şeylerle şekillendi,farklı şeyler yaşayanların farklı fikirler savunmasını bu kadar garipsememelisiniz.