Saç Rengi ve Saç Boyama NATUR VİTA SİLVER ŞAMPUAN

Canım internet sitesinden alabilirsin bende bu ay düşünüyorum daha yeni bugün açtım saclarimi turuncu haliyle konumda var. Aldiysan bizlerle de paylas cok merak ediyorum bu ürünü :KK51:

ben ankara 7. caddedeki pinoda bir tane silver şampuan buldum ama çok pahalı ve de natur vita değil markası

berbat bi urun sakın almayın saclarımı kupkuru yaptı cok yıprattı arkadaslar sırf bu urune yorum yapmak ıcın kaydoldum

Saçlarım platin sarı ve kıvırcık dolayısıyla ne yaparsam yapayım mat bi görüntüsü var (bence tabii yoksa herkes bayılıyo :nazar:) bir blogta görmüştüm turunculuğu alıyor parlaklık veriyor diye parlaklık için aldım. Ama bende başarılı olmadı. Kumrular'dan sanırım Orhan Parfümeri idi indirimli fiyatı 27.90 TL. aldım. :KK12:

sadece açıcıdan sonra oluşan turunculuklar için bu şampuan yoksa normal turuncu saçlarınızı küllü filan yapmıyor ben bc ninkini kullandım kokusu güzel ama hem saçlarımı sertleştirdi hemde turuncu yerler hala öylece duruyor bi etkisi olmadı bide yıprattı natur vita da aynıdır muhtemelen

Back
X