• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Natur way sarımsaklı sampuan?

Duru91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
28
3
36
Selamlar herkese saclarim cok fazla dokuluyor,uzun oluncada tutam tutam saclari gorunce cok uzuluyorum:KK42:Sls paraben sentetik maddeler icermeyen sampuan arayisindayim.Naturway sarimsakli sampuani onerdiler kullananlar deneyimlerini paylasabilirler mi?

Selamlar herkese saclarim cok fazla dokuluyor,uzun oluncada tutam tutam saclari gorunce cok uzuluyorum:KK42:Sls paraben sentetik maddeler icermeyen sampuan arayisindayim.Naturway sarimsakli sampuani onerdiler kullananlar deneyimlerini paylasabilirler mi?

Ben kullandım.. Öyle aşırı bi faydası olmuyor ama içerik olarak temiz diğerlerine göre. Bugun alıyordum hatta tekrar vazgeçtim benimkide dokuluyor cok. Dokulme genetikse fazla bi etki etmez niye dokuldugu Önemli

Ben kullandım.. Öyle aşırı bi faydası olmuyor ama içerik olarak temiz diğerlerine göre. Bugun alıyordum hatta tekrar vazgeçtim benimkide dokuluyor cok. Dokulme genetikse fazla bi etki etmez niye dokuldugu
Kan tahlili olmustum doktor herhangi bir sorun yok dedi dokulme sorunum muhtemel kullandigim piyasa sampuanlarindan diue dusunuyorm o yuzden temiz icerikli sampuan arayisina girdim Önemli

Ben de kullandım, kullanırken memnun da kaldım hatta ama benim saçımda çok kepek oluyor. Kepeğe karşı şampuan kullanmadım mı başımda yaralar çıkıyor. O yüzden bu şampuanı bir şişe kullanıp bıraktım sadece.

Ben de kullandım, kullanırken memnun da kaldım hatta ama benim saçımda çok kepek oluyor. Kepeğe karşı şampuan kullanmadım mı başımda yaralar çıkıyor. O yüzden bu şampuanı bir şişe kullanıp bıraktım sadece.
Benimde o kepek problemim cocuklugumda olmustu aynen yaralar kabuk kabuk oluyordu cilt doktoru ozel bi solusyon hazirlatmisti bir daha o problemi yasamadim eger gorunmediyseniz bir cildiyeye gorunun.

Bioblasın var hem kepek hem dokulme için

Bioblasin iceriginde sls var cok temiz degil diye biliyorum gecen sene kullanmistim faydasini goremedim malesef

Diğer market sampuanlarından en temizi otacı da sıfır temiz değil bugun Bioblas aldım bakalım bu nasıl gelck

Back
X