• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Natural transfer ve Progesteron fitil

kirlangic59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
95
125
93
Tekirdağ
Merhabalar, Tüp bebek sürecinde natural transfer oldu. Transfere kadar hiç ilaç kullanmadım. Transfer sonrası sadece progesteron fitil kullandım. Kalp atışını duyunca fitili de bırakabilirsin dedi doktor. Yani şuan hiç ilaç kullanmıyorum. Böyle bir süreç yaşayan var mı? Biraz endişeliyim sonradan bir sorun çıkar mı diye aslında şu an tamamen doğala döndü ama tüp bebek olması beni korkutuyor.

Bende doğal tedavi oldum peki hiç belirtiniz oldu mu test öncesi benim şu an transfer gününü saymazsak 4 güne girdim sadece duygu değişimlerim var o kadar 😔

Bende doğal tedavi oldum peki hiç belirtiniz oldu mu test öncesi benim şu an transfer gününü saymazsak 4 güne girdim sadece duygu değişimlerim var o kadar 😔
Bende 4. Günden itibaren adet ağrısı gibi ağrı oldu. Hatta o kadar ağrı oldu ki kesin adet olucam diye ağladım. Ama çok şükür pozitifi gördüm. Bazılarında hiç belirti de olmuyormuş tabi moralinizi bozmayın.

Doğal transfer oldum ben yumurta toplama yine iğnelerleydi. Sadece transfer sürecinde ilaç kullanılmıyor kendiliğinden rahmin kalınlaşması bekleniyor
Aynen benimde öyle oldu erkek faktörü sebebiyle transfer oldum doktorum aslında embriyo kaliten çok iyi dedi fakat hala bir belirti olmaması üzüyor beni 😔

Bende 4. Günden itibaren adet ağrısı gibi ağrı oldu. Hatta o kadar ağrı oldu ki kesin adet olucam diye ağladım. Ama çok şükür pozitifi gördüm. Bazılarında hiç belirti de olmuyormuş tabi moralinizi bozmayın.
SiZinle ayni seyleri yasiyorum Ve cok korkuyorum😢😓
5.gun embryo transferi oldum 31 ocakta bugun7. Günüm.aksam kan testi yapicam insallah. 5-6 gunler cok kasik agrim oldu bugun daha az goguslerim cok aciyor.

Back
X