Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Natural Word sarımsaklı şampuan seti alacakların dikkatine...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
358
Kanada
Bu sitede saç dökülmesi için gezerken reklama tıkladım natural word diye bir set sipariş verdim. 49tl ye kargoyla birlikte 57 tl . Aslında araştırmadan bişey almazdım ama kel kalmak üzere oluşumdan heralde gece sipariş formunu doldurdum.Sabah aradılar siparişi teyit etmek için ve öğleden sonra bir bey getirdi paketi teslim etti.Hiç bir kargo firmasının değil beyaz bir poşet içinde.Neyse kapıda ödeme istemiştim ne saflığıma geldiyse faturasız belgesiz aldım. Sonra bir baktım 500 ml yazan şampuanın yarısı boş.Hemen sabah arayan numaradan aradım durumu anlattım "1 aylık kür sipariş vermişsiniz o size yeter" gibi saçma bir cevap verdiler.Bende 500 ml yazıyorsa yarısını göndermeye utanmıyormusunuz o zaman 1 aylık küre göre ml yazsaydınız siteye dedim.Telefondaki bey size yarın yenisini göndeririz oda sizde kalsın dedi.Ben hakkım olanı istiyorum bunu size geri gönderirim dedim.Faturayı sorduğumda 3 gün sonra gelecek dediler.1 hafta oldu ne fatura ne şampuanın yenisi ortada yok.Telefonda tamam diyorlar ama gelen giden yok.Şampanın içeriği yazmıyor yarısı boş firma sattığı ürünün arkasında durmuyor.Sitesine yorum yazıp yaşadıklarımı anlatacaktım okadar yorum var güya ama yorum yazmak istesek yazamıyorsun.Bu kadar güvensizlik sonra o ürünleri kullanmam...Almayı düşünenlere fikir olsun diye yazdım özellikle buraya açtım konuyu ki burada gezenler saç problemi olup almayı düşünenlere ulaşın diye.Yarın tüketici heyetine şikayet gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…