- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Aaa bende düşünüyordum kullanmayı korktum su an çok geçmiş olsunDoktoruna sormadan sakın öyle birşey yapma! Ben o hatayı bir ay yaptım, bütün dengem şaştı, hormon değerlerim bozuldu, adet olamadım 37 günde geldi adetim ilk defa..saat gibi düzenli olurdu ilk defa öyle şaştı, çok pişman olmuştum Naturallen kullandığıma..birkaç ayda kendine geldi değerlerim
Teşekkür ederimAaa bende düşünüyordum kullanmayı korktum su an çok geçmiş olsun
Ya evet doktorlar önermiyor ama bazen de ilaçların yapamadığını yapiyor bu tarz şeyler tamamen nasip işi sanirim ins Rabbim gönlünüze göre versinTeşekkür ederimgaliba herkese yaramıyor, sormak lazım doktora, genelde önermiyorlar böyle şeyler pek
Ben kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu gerçi kimyasal sebebi pıhtılaşmam var ondan kaynaklı düşünülüyor.bir arkadaşım da kullandı çikolata kisti vardı küçüldü bikaç ay sonrasına gebe kaldı. Ancak şurası önemli benim bütün hormon testlerim yapılmıştı kullanmadan önce her şeyim normal olduğu için kullandım herkeste aynı etkiyi yapmaz diye düşünüyorumMrb hanımlar instagram sayfasında macun sipariş edicektim ama yinede sizlere sormak istedim naturallen Special macun kendime ve eşime alıcaktım 1er kutu sizce faydası olurmı kullanıp hamile kalan varmı aranızda?
Canım kullan tabi, her markaya iyi diyemem ama naturallen çok iyi bir marka bitkiselin sana bir zararı olmaz içindekilere alerjin olmadığı sürece. Gebelik olmazsa da devam et en az 3 ay. Doktorum bana bitkisel karışım kullan yumurtalıklarına iyi gelecek demişti. Bu marka ballı karışım 44mm kistimi düşürdü benim. İnşallah hayırlı haberler alırsınMrb hanımlar instagram sayfasında macun sipariş edicektim ama yinede sizlere sormak istedim naturallen Special macun kendime ve eşime alıcaktım 1er kutu sizce faydası olurmı kullanıp hamile kalan varmı aranızda?
Ben çocuk gelişiminden mezunum yeterli bir anne olacağımı düşünüyorum ki çocuk sahibi olmaya hazıırm tavrınız umrumda değil ama kelimelerinize dikkat edinHer seyi biliyorum demedim ama pek çok seyi bildigimi bu konu gosteriyor. Yaş 20, korunmasiz 6 ay, icinde ne oldugu belirsiz macunlardan medet uman bir cift... sanki caresizlik icindelermis gibi. Caresizlil degil bilgisizlik icindeler. Demek ki kocasiyla mutlu diye de bir varsayim olamaz. Hayat boyle varsayimlarla yasanmaz. 21 yasinda birinden de bilgili egitimli yeterli bir anne olmaz. Kaderimizi, Cok sevdigimiz kocalarimizin ellerine birakacak kadar körü körüne adımlar atmamalıyız.
Kullandım ben bu ay adetim bitince 6. Gün yumurtlama gördüm 4 gün sonra da gebelik testi yapıcam İnşAllah hepimize nasip olurCanım kullan tabi, her markaya iyi diyemem ama naturallen çok iyi bir marka bitkiselin sana bir zararı olmaz içindekilere alerjin olmadığı sürece. Gebelik olmazsa da devam et en az 3 ay. Doktorum bana bitkisel karışım kullan yumurtalıklarına iyi gelecek demişti. Bu marka ballı karışım 44mm kistimi düşürdü benim. İnşallah hayırlı haberler alırsın
Yumurtlama gördüm 4 gün sonra gebelik testi yapıcam. İNŞALLAH hepimize nasip olurBen kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu gerçi kimyasal sebebi pıhtılaşmam var ondan kaynaklı düşünülüyor.bir arkadaşım da kullandı çikolata kisti vardı küçüldü bikaç ay sonrasına gebe kaldı. Ancak şurası önemli benim bütün hormon testlerim yapılmıştı kullanmadan önce her şeyim normal olduğu için kullandım herkeste aynı etkiyi yapmaz diye düşünüyorum
Pardon da gereksiz konuşan sen bilgili sana doğruyıu gösteren avukat mı olduTmm avukat sakin ol
Anladım canım ama kişiden kişiye değişyo tabi iyi sonuç alanda var 4 gün sonra test yapıcam bakalım bilmiyorumDoktoruna sormadan sakın öyle birşey yapma! Ben o hatayı bir ay yaptım, bütün dengem şaştı, hormon değerlerim bozuldu, adet olamadım 37 günde geldi adetim ilk defa..saat gibi düzenli olurdu ilk defa öyle şaştı, çok pişman olmuştum Naturallen kullandığıma..birkaç ayda kendine geldi değerlerim
Ben de gökdelende atlasam uçacağımı düşünüyorum ki atlamaya hazırım aynen.yeterli bir anne olacağımı düşünüyorum ki çocuk sahibi olmaya hazıırm
Bilmisliginiz mide bulandırıcıBen de gökdelende atlasam uçacağımı düşünüyorum ki atlamaya hazırım aynen.Az once bir konuda 24 yasinda evlenmenin cok erken olduğu konuşuldu. Gelsin bu konuyu görsünler.
20 yasinda anne olmak icin çabalanmazBilmisliginiz mide bulandırıcı
IQ olcturmelisin20 yasinda anne olmak icin çabalanmaz
20 yasinda anne olmak icin çabalanmaz
20 yaşında anne olmak icin cabalanmaz
Hadi kus artik
Bu kadar ruh hastası biri görmedim yaBen de gökdelende atlasam uçacağımı düşünüyorum ki atlamaya hazırım aynen.Az once bir konuda 24 yasinda evlenmenin cok erken olduğu konuşuldu. Gelsin bu konuyu görsünler.
Sorunları varBu kadar ruh hastası biri görmedim yarahatsız oluyorsan cevap verme bu kadar. Basitttt Allah ailene sabır versin senin gibi boş insanlar çok var maalesef
İnşallah gebesindir canım bende 1 hafta sonra yapacağım İnşallahKullandım ben bu ay adetim bitince 6. Gün yumurtlama gördüm 4 gün sonra da gebelik testi yapıcam İnşAllah hepimize nasip olur
burasi bdv degil, konu acan kisi de kocasindan dert yanmiyor, gebe kalmak icin macun onerisi istiyor. siz ise 20 yasinda anne olunmaz diye bas bas bagiriyorsunuz. herkesin kendi tercihi kendi ozgur iradesi. size ne ki? gercekten merak ettigimden soruyorum size ne??20 yasinda anne olmak icin çabalanmaz
20 yasinda anne olmak icin çabalanmaz
20 yaşında anne olmak icin cabalanmaz
Hadi kus artik
Bi ogretmen olarak 20 yasinda evliligi desteklemeniz korkunc. Yazik çocuklarımıza.burasi bdv degil, konu acan kisi de kocasindan dert yanmiyor, gebe kalmak icin macun onerisi istiyor. siz ise 20 yasinda anne olunmaz diye bas bas bagiriyorsunuz. herkesin kendi tercihi kendi ozgur iradesi. size ne ki? gercekten merak ettigimden soruyorum size ne??
20 yasinda evliligi destekliyorum diye bir soz cikmadi agzimdan neden carptirdiniz anlamadim. burada bebek isteyen, ustelik macun soran, evliliginden memnun olan bir kadina "neden evlendin neden anne olacaksin" diye sorgulayamazsiniz. bi bitmediniz ya, farkli dusuncelere ve farkli yasamlara saygi duymak zorundasiniz. bir ogretmen olarak savundugum dusunce tarzi bu!!Bi ogretmen olarak 20 yasinda evliligi desteklemeniz korkunc. Yazik çocuklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?