AMİN CANIM İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN BEBEĞİNİBen naturallen kullandığım ikinci ay hamile kaldım Allah'ın izniyle, aynı zamanda ovulasyonla takip ediyodum 6 aydır, son ay macunun etkisiyle çok koyu pik oldu testte, yumurtanın iyi geliştiğini düşündüm. İnsallah size de faydası olur
Bazı kadınlar da hic belirti olmuyor canimmVallahi tık yok kuzum ya
MasAllah adette sekme yapti mi peki 2 ay kullanmassiniz yaBen naturallen kullandığım ikinci ay hamile kaldım Allah'ın izniyle, aynı zamanda ovulasyonla takip ediyodum 6 aydır, son ay macunun etkisiyle çok koyu pik oldu testte, yumurtanın iyi geliştiğini düşündüm. İnsallah size de faydası olur
Yok yapmadı bende, adet düzenim zaten 33-35 gün arasiydiMasAllah adette sekme yapti mi peki 2 ay kullanmassiniz ya
Merhaba macunun faydasını gördünüz mü bende sipariş vermek istiyorumMrb canım hatırlarsan ikimizde naturallen kullanmaya başlamıştık gebelik testime son 8 günüm kaldı yapmaya sende durumlar nasıl İnşAllah ikimizde hamişizdri
Merhaba canım daha test yapmama var inşallah olumlu sonuçlar alırızMerhaba macunun faydasını gördünüz mü bende sipariş vermek istiyorum
İnşallah bu ay güzel haberi alırsınızMerhaba canım daha test yapmama var inşallah olumlu sonuçlar alırız
İnşallahİnşallah bu ay güzel haberi alırsınız
Yarın gebelik testimi yapıcam canım ama yumurtlama erken gördümMerhaba macunun faydasını gördünüz mü bende sipariş vermek istiyorum
Yarın sonucu bizimlede paylaşır mısın canım bende sipariş verdim gelsin başlayacağım inşallah faydasını görürümYarın gebelik testimi yapıcam canım ama yumurtlama erken gördüm
Tamam canım İnşAllah ikimiz içinde hayırlı. Haberler alırızYarın sonucu bizimlede paylaşır mısın canım bende sipariş verdim gelsin başlayacağım inşallah faydasını görürüm
İnşallah canımTamam canım İnşAllah ikimiz içinde hayırlı. Haberler alırız
Canım meraba sonuç negatif haberin olsunİnşallah canım
İnşallah bu ay pozitif olacak güzel düşün güzel olsunCanım meraba sonuç negatif haberin olsun
İnşAllah kuzum son 24 tane ovulasyon testim kaldıİnşallah bu ay pozitif olacak güzel düşün güzel olsun
Sanirim bende de bisi yok öyle hissediyorumİnşAllah kuzum son 24 tane ovulasyon testim kaldı
Bende bu ay ilk defa test kullanacağım canım senin bir sonraki bat ne zamanİnşAllah kuzum son 24 tane ovulasyon testim kaldı
3 gün sonra ama erken gelebilir sancım var canımBende bu ay ilk defa test kullanacağım canım senin bir sonraki bat ne zaman
Evet kuzum erken yaptım pazartesi tekrar yapıcam veya yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?