Merhaba arkadaşlar Saçlarim hamd olsun dökülme sorunu olan yağli yada kuru değil cok memnunum sadece saçlarim uzasin istiyorum . Elsevenin tüm şampuanlari muhteşem yapiyor saçlarimi bugun cam terebentin esansi aldim 50 mlmin yaklasik 30 milimini 750 gram sampuana kattim bayagi sulu ve köpü®ük oldu sampuan saçima daha kullanmadim yorumlari okudum kafam da karişti ben yağini degil esansini aldim zaten kendide sivi badem yaği gibi degil. Bunun bana bir zarari olur mu saçlarimi durduk yere hüsrana ugratmak istemiyorum. Birde badem yağini iki gundur kullaniyorum. saclarimin uçlari cok guzel oldu zaten kirik yok saclarimda kestirdim ve kirilmasin diye surekli taramak duzlestirmek gibi islemleri pek yapmiyorum.Zaten taranmasada sampuandanmidir nedir taranmiş gibi yumusacik saçlarim ... Badem yağinin bir etkiside sanki saclarimin uclarindaki renk acilmis gibi. yeni kestirdiqim icin uclari ve dipleri hemen hemen ayni renkti ama açmiş gibi acaba neden bi bilgisi olan varmi acici bir ozelligi varmi elime dokup badem yagini sadece uclarina uyguladim.
Cam terebentin esansi hakkindada saçi katilastirdi matlastirdi sacimi doktu yaglandirdi vs. gibi cok yorum var olumlularin yani sira. çoguda olumlu zaten ama insan cesaret edemior hani desem kaybetcek birseyim yok ama saclarimla ilgili tek derdim biraz daha uzamaasi...Birde sampuan sivi oldu bayagi acaba cokmu kacti icine bir yan etkiisi olmasinn benim bir arkadasim yarim siseyi bioblasin icine katmis 750ml ve 15 gunde bir yikiormus o sampuanla bende elidor onarici terapisinin icine kattim ama sizce bir sampuan daha alip aynisindan karistirsam mi cok sivi oldu. ama soyle de bir durum var sivi olmasindan yan etkisi olsa direk dibine uygulayanlar cayir cayir yanar sanirim sizden yorum bekliyorum
Cam terebentin esansi hakkindada saçi katilastirdi matlastirdi sacimi doktu yaglandirdi vs. gibi cok yorum var olumlularin yani sira. çoguda olumlu zaten ama insan cesaret edemior hani desem kaybetcek birseyim yok ama saclarimla ilgili tek derdim biraz daha uzamaasi...Birde sampuan sivi oldu bayagi acaba cokmu kacti icine bir yan etkiisi olmasinn benim bir arkadasim yarim siseyi bioblasin icine katmis 750ml ve 15 gunde bir yikiormus o sampuanla bende elidor onarici terapisinin icine kattim ama sizce bir sampuan daha alip aynisindan karistirsam mi cok sivi oldu. ama soyle de bir durum var sivi olmasindan yan etkisi olsa direk dibine uygulayanlar cayir cayir yanar sanirim sizden yorum bekliyorum