M miroloyos Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 108 Emoji Skoru 100 Puanlar 103 9 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi eksilimonn #21 Yumurta gelişimini destekleyen şeyler tüketin avakoda mesela badem ceviz vs ben kendim tüketince büyümesi hızlı oluyordu sanki
Yumurta gelişimini destekleyen şeyler tüketin avakoda mesela badem ceviz vs ben kendim tüketince büyümesi hızlı oluyordu sanki
M miroloyos Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 108 Emoji Skoru 100 Puanlar 103 9 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi eksilimonn #22 Haa eğer iptal olusada üzmeyin kendinizi bu ay doğru ay dğeil demekki ozman ama aiz elinizden geleni yapın güzel uyuyun ve sağlıklı beslenenin
Haa eğer iptal olusada üzmeyin kendinizi bu ay doğru ay dğeil demekki ozman ama aiz elinizden geleni yapın güzel uyuyun ve sağlıklı beslenenin
U umutsuzmayis Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 666 Emoji Skoru 286 Puanlar 18 29 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi eksilimonn #23 miroloyos .!.: Haa eğer iptal olusada üzmeyin kendinizi bu ay doğru ay dğeil demekki ozman ama aiz elinizden geleni yapın güzel uyuyun ve sağlıklı beslenenin Genişletmek için tıkla... Banamı yazmıştınız etiket olmayınca bildirim gelmedi evet transferim iptal edildi yeterli olgunluğa erişmediği için temmuzda tekrar deneyeceğim
miroloyos .!.: Haa eğer iptal olusada üzmeyin kendinizi bu ay doğru ay dğeil demekki ozman ama aiz elinizden geleni yapın güzel uyuyun ve sağlıklı beslenenin Genişletmek için tıkla... Banamı yazmıştınız etiket olmayınca bildirim gelmedi evet transferim iptal edildi yeterli olgunluğa erişmediği için temmuzda tekrar deneyeceğim