Naturel tüp bebek tedavisi

Merhaba benimde sizin gibi ilk transferim negatif oldu iki adet 5aa idi. Yani kesin tutar gözüyle bakıyorduk. İkinci natural siklus oldu ama hergun kan vermedim. Yapay siklustan farklı olarak estrofem kullanmadım femara ile yumurta büyüttük uygun buyukluge gelince ovitrelle ile çatlatma yapıldı.catlatmadan 5 gün sonra transfer yapıldı.ama bahsettiğiniz gibi hergun kan vermedim. Doktorunuz büyük ihtimal catlamayi kaçırmamak için böyle söylemiştir.

Bu arada pozitif oldu bu transferim yine iki embriyo transfer edildi 5aa ve 4aa biri tuttu

Merhaba öncelikle hayırlı olsun çok sevindim pozitif olmasına sağlıkla büyüsün inşallah dediğiniz gibi sanırım bende öyle hatırlıyorum ama çatlatma iğnesi falan kullanmayacak yumurta gelişmesi içinde tamamen kendime bırakacak sadece progestan fitil kullanırsın dedi transferden önce ve sonra bir de bir takviye ilaç söyledi bağışıklık sistemini dengelesin diye. Biraz kan vermek sıkıntı olacak inşallah hemen sonucu görürüz de çok canım yanmaz darısı benim de başıma inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba benimde ilk transferim olacak ama doktorun hemşiresiyle telefonda görüştüğümde bana estrofem alıp gelmemi söyledi sonra doktor muayene etti femara kullanmamı söyledi 5 gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra doktora gittim şuan için gelişen bir yumurta olmadığını söyledi gün aşırı kontrole çağırdı muhtemelen ne zaman transfer olurum ya da bu doğal bir süreç olduğu için iptal edilme durumu var mı süreç nasıl ilerleyecek bilginiz var mı acaba

Doğal transferde yumurta büyümesini takip ediyorlar yumutta belli olgunluğa gelincede çatlatma iğnesi 6 gün sonra transfer transferden 4 gün önce progestan fitil bağışıklık düşürücü ilaç ve antibiyotik

Evet benimde aynıydı.estrofem kullanilmiyor femera yada klomen ile yumurta buyutuluyor buyumezse iptal oluyor.benim son anda büyüdü hatta 19.gun yerine 24.gu. Transfer oldum geç büyüdüğü icin

Evet benimde aynıydı.estrofem kullanilmiyor femera yada klomen ile yumurta buyutuluyor buyumezse iptal oluyor.benim son anda büyüdü hatta 19.gun yerine 24.gu. Transfer oldum geç büyüdüğü icin
Öyle bir ihtimalde var yani zaten aylardır hazır değilim diye erteliyordum tam hazır olmuşkken böyle olmasına üzüldüm

Birden fazla büyürse

Öyle bir ihtimalde var yani zaten aylardır hazır değilim diye erteliyordum tam hazır olmuşkken böyle olmasına üzüldüm
Kötü ihtimalleri düşünmeyin denemekten başka çaremiz yok.benimde tam iptal olacak derken yapılan transferim tuttu çok şükür

Benim femara yada klomen de kullanılmadı eğer kendi yumurtanız büyüyorsa bişe kullanmıyorlar ama geç büyürse kullanılır aynen

Doktorunuzla konuştunz mu yumurta büyütmek için ilaç kullanacak mı yada zaten yumurtanız kendi kendine büyüyor mu

Benim femara yada klomen de kullanılmadı eğer kendi yumurtanız büyüyorsa bişe kullanmıyorlar ama geç büyürse kullanılır aynen
Ben pkosum her ay düzgün büyümüyor o yüzden kullanildi

`