• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

* NaYiNo ile kahve tadinda *

gece yeli ne demek annemden ögrenip sana veririm tarifini, sonucta nisanlini birde hamaratliliginda asik edersin kendinine... :90:

geldim =) sayfa açıktı mutfaktayım.. bu arada içimde ki sen mutlu yıllarr :61:

Nayinom gelmem mi gelirim tabi ben çok seviyorum Kocaeliyi
Eşimle benim için ayrı bir anlam taşır orası sahilini falan çok seviyorum az vakit geçirmedik oralarda

bende 23 yaşındayım kırklarelindenim canım.nişanlıyım 7 ay sonra düğünüm var düğünüme beklerim:90:

ay neden burda herkes ben kücük... :24:
benden kücük ve ya nisanli, sözlü ve en acitanisa evli... :90:

nymphadory yani zor nickli arkadasim cok tesekkür ederim... :16:

Doğum günün kutlu olsun içimdeki sen sana da merhaba nymphadory:3:

bu arada Nayino sende avusturyada yasiyorsun galiba...
tam olarak nirisindensin canim...

Doğum günün kutlu olsun içimdeki sen sana da merhaba nymphadory:3:

cok tesekkür ederim canim.. :71:
aslinda carsamba günü dogum günüm ama arkadaslar sagolsunlar bana üc gün üc gece kutlama yapicalar galiba... :90:

ay neden burda herkes ben kücük... :24:
benden kücük ve ya nisanli, sözlü ve en acitanisa evli... :90:

:1:ay allah iyiliğini versin çok güldürdün beni sevgilin görüştüğün biri varmı canım skopcamm kocişin yatmadımı daha

Yok yatmadı canım daha tost yapıp yicez:60:Biz gece kuşuyuz bebem tostumuzu yiyip öyle yatcaz:1:

nymphadory anlamı nedir ?

güzel peri demekmiş aslında ben nick arıyodum kendime bi dil vardı yapay dil onda kullanılıyomuş.. normali nymphadora ama ben değiştirdim bi de bi filmde birisinin ismiydi zor bi isim :9:

Yok yatmadı canım daha tost yapıp yicez:60:Biz gece kuşuyuz bebem tostumuzu yiyip öyle yatcaz:1:

:1:sizi örnek alıcam evlenince kocişini yanlız bırakma yarında sohbet ederiz :22:ayıp olmasın canım

Şu an işi var canım bu yüzden duruyorum yoksa durmam tost yapmayı hiç sevmem :19:Eşim yapacak sağolsun :69:

afiyet olsun skopca =)

gece yelim canim var...
5 aydir sevdicegim hayatimda... :69:
bakalim bizde resmiyete dökücez galiba yakinda...

icimdeki sen yaşın kaçtı :26:

Back
X