Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam aclya
Sana da selam nayinom hoşgeldin özledim kuzum seni![]()
Allah yardimcin olsun canim insaAllah umdugun sonucu elde edersin sinavinda. Bende öyle bakiniyorum kk de neler var diye. Kafami dagitayim biraz diyorum :) Senda bana eslik etmis oldun bu sayede tesekkür ederim :)
Selam skopcacımmOkumaz olaydım çok zor okuması kuuzm yaw
Canım benim dağıtalım kafaları :118:
skopcam hosgeldin canim nasilsin? bende seni özledim bak ancak denk gelebildik :) Ben kültür ve sosyal antropoloji okuyordum bir bucuk sene sonra biraktim ama. Üni terkim yani.
aclya dagitalim tabi demi
İyiyim canım niye terk ettin yaw:44:
Sağlık olsun yaş kaçtı Nayinom
Sen nereliydin aclya?
Evet bencede aclya sabret bak sonra bitirdikten sonra kendinle gurur duyabilirsin bu kadar zor olmasina ragmen basardim diye :) Benim gibi pes etme sen.
Skopcam sende üni okumusmuydun? :)
aclya canim olsun ilerde ailene belki cok tesekkür edeceksin seni bu yolda biraz 'zorladiklari' icin :) Hayirlisi olsun insaAllah Allah zihin acikligi versin. Hem bak cok az kalmis. Yüzdün yüzdgün kuyruga geldik. Pes etmek yok dimi :)
skopca canim masAllah ya ne güzel evlisin ama yinede okuyorsun insaAllah basarirsin sinavi :) sanada Allahtan zihin acikligi diliyorum canim :)
Kizlar ben de türkiyeye gelince acaba sinava girebilirmiyim? Senelerdir icimde hep türkiyede edebiyat okuma hevesi vardi ama zordur eminim degilmi :)