Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Müjde Arın başrolünü oynadığı 1982 yapımı İffet filminin televizyon dizisi olarak uyarlanacağı haberleri çıkmıştı ancak yaklaşık dört aydır projeden ses çıkmamıştı.
Gold Filmin sahibi Faruk Turgut rol için Haziran Gecesi dizisiyle keşfedip sektöre kazandırdığı Naz Elmasla anlaştı. Son olarak Doktorlarla televizyonda boy gösteren Naz Elmas, yeni rolü için çok heyecanlı olduğunu söyledi.
Senaryosunu Yavuz Turgulun kaleme aldığı İffet, Gold Filmin patronu Faruk Turgut tarafından 29 yıl sonra dizifilme aktarılacak. Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Arın canlandırdığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak. Kartal Tibetin yönettiği filmde aşık olduğu genç tarafından tecavüze uğrayan kenar mahalle kızı İffetin intikam alma öyküsü konu ediliyor.
İffet`i meşhur araba fantazisinin olduğu film diye hatırlıyorum.
Dizilerde sürekli tecavüzün konu edilmesi beni rahatsız ediyor. Aslında konu edilmesi değil de tecavüz sahnelerin uzun uzun çekilmesi, günlerce tekrarı verilmesi, internette o sahnenin videosunun sürekli tıklanması rahatsız ediyor.
İffet`i meşhur araba fantazisinin olduğu film diye hatırlıyorum.
Dizilerde sürekli tecavüzün konu edilmesi beni rahatsız ediyor. Aslında konu edilmesi değil de tecavüz sahnelerin uzun uzun çekilmesi, günlerce tekrarı verilmesi, internette o sahnenin videosunun sürekli tıklanması rahatsız ediyor.
Müjde Ar'ın "İffet"filmiyle ilgili yaptığı yorumlara gül gül ölmüştüm
bayılıyorum şu kadına yaa...Hatta şöyle demişti:
"Türkiyenin ahlakını çok bozdum. Çünkü, oynadığım 80 filmin 60ında benim ırzıma geçiliyor. Bunların içinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Pekerle çektiğim cam sahnesiydi. Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Gel de bu gençlikten hayır bekle...
Ilk defa dun ogrendim boyle bir filmin varligini,dizi olacagini ve basrolde Naz Elmasin oynayacagini. Filmden kareler gordum gercektn cok iticiydi.Dizide boyle kareler gosterilirse bence yayindan en kisa zamanda kalkar. Bide Naz Elmasin oyunculugunu hic begenmiyorum. Kisacasi bence dizi yurumez))))