naz yada nazlı ismini koyan oldumu .. çok olumsuz yorum aldım :(

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar kızımın adını kısmetse naz yada nazlı koymak istiyorum ama erafım acayippppp derecede gereksız yorum yapıyor....sorduklarım değilde gereksız kısıler yapıyor...yok naz olursa çok nazlı olurmus uğraşamazmışım falan vs...sizin yada tanıdıklarınızın adı naz yada nazlı olan çocukları varmı dedıklerı gibi olurmu kafamı karıstırdılar ??

ayyy bende kızım olursa adını Naz koymak istiyorum neden olumsuz yorum olsun ki bence cok guzel ve kibar bi isim

Naz ve Nazlı isimleri ikisini de çok beğeniyorum.Naz isminde tanıdığım küçük bir kız var. 6 yaşında.Annesi gerçekten Nazlı olduğunu söyledi ama geçirdiğimiz 4 saat boyunca akranlarında gözlemlediğim hiç bir çocukça davranışı göstermedi.İnanılmaz uyumlu,sakin,ağır başlıydı.Konuşmaları da aynı şekilde.Siz bence herkesin görüşlerine takılmayın.Herkes bir şey söyleyecektir.Özellikle bazı insanlar beğendikleri ,beğenmedikleri her şeye muhalefet olmayı çok severler.Bence her iki isimde güzel.

ne kadar batıl inanç yaaaa hiç dinleme canım :) inşallah benim de ilerde kızımın adı naz olcak :)

nazlı diye bir arkadaşım var.çok kendine güvenli,çok taatlı bir kız..bi de tanıdığım birinin kızı var onun adı nazlı pek şeker ve rahat bir çocuk..boşveeer sen beğendiysen koy

naz çok güzel bir isim, kısa ve hoş
sen kimseye bakma
kız senin, keyif senin...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

madem sordun benim bir tanıdığımın kızının adı naz'lı birşeydi birkere evlerinde kalmıştık neyse gerçekten çok nazlı bir kızdı
annesi bana başına sonuna naz koyma derlerdi dinlemedim şimdi çok nazlı bir kız oldu siz siz olun sakın koymayın demişti sen bilirsin

NAZLI veya NAZ çok güzel isimler....Nazlı olur diyorlar ya, Naz yapmak kızlara yakışır varsın Nazlı olsun.....

bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle....

Gônlunden ne geçiyorsa onu koy canım...benim kızım olursa kesin Naz koyucam....inşallah Rabbim nasip ederse...

insanlar isimlerinin anlamını taşırlarmış ama nazlı olsa ne olurki bende ilerde kızım olursa şimdi karar verdim naz koycam çok hoşuma gitti

Kızlara naz yakışır diyenlere güldüm, her şeyin fazlasın zarar, etrafımda kaç tane Nazlı varsa açıkçası hepsi suratsız, ağırbaşlı dedikleri de öyle olsa gerek, çocuk dediğin güler sevimli olur, arksdaşın kızını bir gün gülerken görmedim adı Nazlı, sürekli mutsuz ve somurtkan kimsenin de yüzüne bakmıyor, insan kendi çocuğu olunca belki farketmez ama bir kızın olsa adını ne koyamazsın deseler ilk söyleyeceğim isim Nazlı'dır, bir insanın kimliği nazlı olurda karakterine yansıması çok doğaldır bununla ilgili bilimsel kanıtlar var, umarım sizinki öyle olmamıştır eski gönderi ama, araştırırken buldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…