Nazar boncuklu paspas ve testi yapm

paspas ve testin çok hoş olmuş canım, ellerine sağlık
testiyi süslemede pul ve bakır levha çiçeklermi kullandın?
yardımcı olursan sevinirim, yıllar önce annecime süslediğim bir testim vardı onun yeniden süslemeyi düşünüuorum da

paspas çok hoş ya ben de yapmak istiyorum böyle şeyler keşke yapabilsem kabiliyetim olsa
ellerinize sağlık

paspas süper ötesi ne ipi o öyle.. birde nasıl yapılır ki.. hiç örgü bilmeyen de yapabilir mi.... bayıldım:)

ikiside cok güzel olmus canim
testi bir ayri güzel olmus bayildim.
güle güle iyi günlerde kullan canim emegine saglikopuyorumnanaktan

evet canım pul ve bakır levha kullanarak yaptımm :):)

paspası da sakallı ipten yaptım yapılışı çok kolay

paspası nasıl yaptın anlatrımısın ben örgüyü hiç bilmiyorum ama böyle şeyleri yapmak istiyorum
tığlamı yaptın?

arkadaşlar paspasın resmi bende açılıyor sizde açılmıyorsa tekrardan düzenliyimm????

nur bi sorum daha var canım, testiyi boyarken nasıl boyadın?, hocamız çok boya yer dedi toprak olduğu için epeyce içine emiyormuş, benimde şöyle bi fikrim var ayakkabı boyası ile önce boyasam daha sonra ahşap boya ile üzerinden geçsem diyorum en son süslemeler tabii
ne dersin?

aynen bendee öyle yaptım canım ilk önce ayakkabı boyasıyla boyadımm :)

özür dilerim canım ya.Paspasa ortadan 10 zincir çekerek başlıyoruz ve halkanın içerisi 3 defada çekilen britlerle doldurulur.Ara boşluklarına batarak,ve aralarında üçer zincir çekilerek örülen paspas, rengine ve desenine bağlı olarak, potluk olmayacak şekilde aralarda artırılarak ve dönerek örülür 8 numara tığ ile ördüm ben

teşekkürler
ben bunu tek başıma yapamam en iyisi şişle düz öryim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…