Nazar / Büyü ?

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
Merhaba arkadaslar. Benim sizlere danismak istedigim bir durum var.
Uzun süreli bir iliskim var ve Allah'a sükürler olsun ki cok iyi anlasiyoruz. Cok seviyorum ve karsiligini aliyorum.
Sevgilimin annesi ve kardesleri ile de cok iyi anlasiyorum.
Fakat sevgilimin babasinin aklina sürekli giren akrabalari var. Ona kendi ailesinden birileri ile evlendir oglunu diye akil verip duruyorlar. Amcasinin kizi icin cok israr etti babasi. Fakat kizin da baska sevdigi vardi ve güc bela evlendiler. Sürekli ayni kisiler bizim burali birini al akraba al diyip duruyorlar babasi da bunun etkisinde kaliyor.
Biz ikimiz cok mutluyuz babasi haricinde tüm ailesi de ona destek veriyor ve evlenmemizi istiyor. Fakat sürekli karsimiza baska sorunlar cikiyor. Hic hesapta olmayan maddi sorunlar cikiyor. Planladigimiz hic bir sey istedigimiz gibi olmuyor. Evlenme teklifi aldim neredeyse 2 sene olacak. Biz mart'tan sonra söz nisan yapariz derken subat'ta babaannesi vefat etti. Ardindan aileden 3 kisi daha vefat etti hep bir iki ay ara ile. Biz de o durumda yakisik almayacagi icin hep erteledik.
Sürekli icim icimi yiyor acaba bizim evlenmemizi istemeyen birileri büyü mü yapti nazarlari mi degiyor diye. Ikimiz de bi cok seyi kaldiramaz olduk. Her elimizi attigimiz sey kuruyormus gibi geliyor ama biz birbirimizden vazgecmek istemiyoruz o benim ilk askim.
Bir Fikri olan lütfen yardim etsin. Sizce ne yapabilirim? Babasi ile arasi cok bozuk ama bizim iliskimizden kaynaklanan bir durum degil bu. Babasi onlari Türkiye'de birakip yillarca Almanya'da yasamis ve onlari cok sonra yanina almis. Annesini aldatmis kötü davranmis vs. vs. ve erkek arkadasim bu yüzden babasina düsman. O da inadina yapar gibi sürekli onun isteklerine olumsuz yanit veriyor. Allah rizasi icin dualarinizi esirgemeyin ve yardim edin :(
Allah razi olsun hepinizden.
 
büyük ihtimal nazar-büyü içerdiği için konunuz kapanacak.dedikleriniz normalde de olabilecek şeyler.azrail gelip sormuyor.
kardeş sizden almış mıydım.
aldın abi.
tamam o zaman.yan mahalleden alayım.ölümle ilgili espiri yaptırdın bana.
evliliğin vakti gelmemiştir.kısmetinizde o 2 sene için değil sonrası için vardır.
dini konuya girip banlanmayayım dedim ama gene de yazayım.eğer Allah istemezse size büyü müyü tutmaz.
büyü olsa da olmasa da evlenemeyecekmişsiniz zaten.
 
Önümüze çıkan her engeli büyü olarak görmemek lazım. Sevgilinizin zaten babasıyla arası bozukmuş, şu durumda gidip de babasının istediği biriyle evlenmez heralde. Vakti dolmadan hiçbirşey olmaz. Demekki sizin daha evlilik vaktiniz gelmemiş. Kaderinizde ne yazıyorsa onları yaşayacaksınız. Hem bizim için neyin daha hayırlı oldugunu Allah bilir. Bizim hayır sandığımızda şer olabilir ama biz göremeyiz. Siz ne olursa olsun hayırlısını isteyin.
 
Tesekkür ederim hanimlar. Evet, her seyde bir hayir vardir elbette. Sadece evlilik konusu degil, dedigim gibi bir süredir hic bir sey yolunda gitmedigi icin cok bunaldik artik. Insan bazen isyan etmemek icin zor tutuyor kendini.
Dua etmekten baska caremiz yok. Allah herkesin derdine derman versin insallah.
 
Back
X