Nazar korkusu

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Benim dört yıldır çocuğum olmuyor. İkimizde de sorun yok. Sorun şu; çevremde sürekli nazarımdab korkan insanlar, görüyorum ya da ben her şeyi yanlış anlıyorum. Artık, çok sevdiğim çocukları bile sevemiyorum, yanlış anlaşılırım diye. İnsanlardan uzaklaşıyorum artık. Ne yapmam lazım sizce

Surekli konu acip ona cevap yazmadan kaçıyorsunuz sonra yenilerini açıyorsunuz. Önceki açtığınız konuya insanlara saygı icin bari 3 5 birşey yazın sonra tekrar yeni konu açın artık cogu kişinin size cevap yazası bile gelmiyor bence boyle

Konunuza yorumum ise siz yine kendiniz olun çocukları hayatı sevin kafanızda buyutmeyin her şeyi

Bitanem dusunme boyle seylerı bak ıkınızde saglıklosınız cok sukur rabbım bılıyodur ogunü ovulasyon testı dene belkı gunlrrınıni kacırıyosundur benim hallam 8 dıherı 12 yıl sonra hamılenkaldı Allahtan umıt kesilmez sen kalbının temızlıgıni bılıyosun boyle seyler dusunme :)

Cidden var öyle insanlar kulaklarımla duyunca şok olmuştum. İş yerinde kadının biri için şununda nazarı değdi demişlerdi. diğer hanımda iyi niyetle imrensede nazar olur diyince bende gayri ihtiyarı yok daha neler abartıyorsunuz diyince konu kapandı ama duydum yani insanlar şaka gibi

Surekli konu acip ona cevap yazmadan kaçıyorsunuz sonra yenilerini açıyorsunuz. Önceki açtığınız konuya insanlara saygı icin bari 3 5 birşey yazın sonra tekrar yeni konu açın artık cogu kişinin size cevap yazası bile gelmiyor bence boyle

Konunuza yorumum ise siz yine kendiniz olun çocukları hayatı sevin kafanızda buyutmeyin her şeyi
acaba konu okumayı bilmiyor mu belki sadece açmayı biliyordur : )

Benim dört yıldır çocuğum olmuyor. İkimizde de sorun yok. Sorun şu; çevremde sürekli nazarımdab korkan insanlar, görüyorum ya da ben her şeyi yanlış anlıyorum. Artık, çok sevdiğim çocukları bile sevemiyorum, yanlış anlaşılırım diye. İnsanlardan uzaklaşıyorum artık. Ne yapmam lazım sizce

Allah nasip ettiği için anne olabildim.
Üstün ya da ayrıcalıklı olduğum için değil. Çocuğu olmayan bir sürü arkadaşım var. Hayatımda olan olumsuzlukların sebebini onlardan bilecek kadar şuursuz ve gerizekalı değilim Allaha şükür.

Yok daha neler ne ps insanlar varya .benim çocuğumu biri sevince hoşuma gider ,nazar aklımın ucundan dahi geçmez.yaziklae olsun böylelerine . sana kendileri sevdiriceklerine.bide kendini kötü hissetmene sebeb oluyorlar.uzulme canım Allah büyük .bı tanıdığım daha 2 ay önce 12 yıl sonra kendiliginden cocucu oldu.allah dizede nasip etsin inşallah 🙏

Benimde 2 yıldır olmuyor Bir çoçuk görsem içten severim koklarım ne yani çoçugum olmuyor diye nazar mı edeyim rabbim nasip ederse bizimde olur. Bende nazar ediyor degilde kıskanıyormuşum gibi imreniyormuşum gibi davranan insanlara denk geldim canım sıkıldı gelmiş karnı burnuna 2 gün sonra dogurcak hala saklıyor ne yapıcaksam o hamile de ben degilim diye kötülük mü edicem ne salakça Allah isteyen herkese nasip etsin olanlarında rabbim analı babalı büyütsün. Böyle saçma salak şeylerde düşündürmesin.

Herkesin hassas olduğu şey farklıdır. Yorumlar ne kadar absürt. Nazara inanmiyorsunuz diye inanmak saçma mi oluyor? Bilim bile nazarı gözden yayılan yıkıcı enerjiyle açıklıyor. Konuya gelince önemli olan kişilerin ne düşündüğü değil, diğer insanlari incitmemeleri. Bence sizden korkmuyorlardir, kuruntu yapıyor olabilirsiniz. Eğer korkuyorlarsa da size belli etmemeleri lazım. İnciten, incittigi yerden incinir

Çocuk işi nasip. Benim teyzemin 8 yıl (belki de daha fazla) çocuğu olmadı. Çok üzüldü, yıprandı. Sonra ilaçlarla hamile kaldı. Kızını kucağına aldıktan 4 ay sonra, doğal yollarla tekrar hamile kaldı, oğlu oldu. Çok hassas bir durum bu, o yüzden siz de kendi kendinizi üzüyor olabilirsiniz. Önemli olan sizin kalbinizi, içinizi, niyetinizi bilenlerdir. Diğerleri de sizden nazar değdirecek diye endişe ediyorlarsa hayatınızdan çıkarmanız gereken vakit gelmiştir diye düşünüyorum. Fesat insanlarla bir arada durmak sizi de yıpratır. Kısacık hayat, değer mi?

En kısa zamanda size miniğinize kavuşursunuz sağlıkla inşallah

Cevaz yazıcak moralim olmuyor çoğu zman. Ama, haklısınız bundan sonra dikkat edeceğim

Back
X