:nazar: Merhaba 4 ay 5 günlük hamileyim ama ...

lalel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
12
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba

ben 4 ay 1 haftalık hamileyim ama ilk defa bugün inanılmaz şekilde 2 defa kustum siteleri çok araştırdım herkesin 4 üncü ayda bitmesi gerekirken benim kusmalarım yeni başladı neden acaba ? diye kendi kendime soruyorum
belim ağrıyor başım ağrıyor, halsizlik mevcut ve ağrı kesici gibi şeyler kesinlikle kullanmıyorum
sizin bi fikriniz var mı acaba

şimdiden çok teşekkür ederim

Saygılar :nazar:

Arkadaşlar merhaba

ben 4 ay 1 haftalık hamileyim ama ilk defa bugün inanılmaz şekilde 2 defa kustum siteleri çok araştırdım herkesin 4 üncü ayda bitmesi gerekirken benim kusmalarım yeni başladı neden acaba ? diye kendi kendime soruyorum
belim ağrıyor başım ağrıyor, halsizlik mevcut ve ağrı kesici gibi şeyler kesinlikle kullanmıyorum
sizin bi fikriniz var mı acaba

şimdiden çok teşekkür ederim

Saygılar :nazar:

canım bazı hamileliklerde 8.aya kadar hatta doğuma kadar mide bulantılarının devam ettiğini duymuştumm,yinede druna sor istersennn....

Vitaminini ve demir hapını tok kanrına al. Aç alırsam benimde bulanıyor. 4. aydan sonra büyüyen rahim baskı yapıyor mideye, bulantı normal. Ben daha 3 gün önce kustum..

sanırım doktorum baana sen vitain demir hpı kullanmasanda olur dedi bende kullanmayı bir hafta buıraktım ondan sonra mahvoldum zaten.. dün yeniden içmeye başladım belkide ilaçlarımı bıraktığım için oldu birdaha asla bırakmam... hala bulantım devam ediyor fakat o gnkü kadar bitkin değilim sanırım vitaminleri kullanmadığımdan oldu :/

Back
X