herşey çok güzel güle güle kullanın, düğün yakında bi zmanda sanırm, hersey istediğiniz gibi olsn, mutluluklar
Hepsi çok güzeller güle güle kullan
hepsi çok güseller canım,aşkla iyi günlerde kullan inş.
iyi günlerde kullan hepsi çok güzel :)
2 kişilik kahvaltı setin çok sevimli :) güle güle kullan hepsini canım.. buzdolabı ocak fırın bunları erkek tarafı almıyor mu sizde
Ayy bayıldım seçimlerin cok güzel:) Gülegüle kullanın :)
Herşeyiniz çok güzel görünüyor..Aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inşallah.Misafir için yemek takımı almamakla çok iyi edersin bence.Ben günlük kullanım için ve misafir için ayrı ayr yemek takımı almıştım misafir geldiğinde de günlük olanları çıkarıyorum pratik oluyor hemen.Çeyizlerini kullanmaya başlayan biri olarak tavsiye edebileceğim şey bol bol çatal kaşık ve tencere al.
cnm sen o kaya maya setini sitesinden mi aldn yoksa belirli mağazalr satıyomu?
bende öyle bi takm yapmayı düşünüorm da
tesekkur ediyorum canimm
simdilik sadece gunluklere bakiyorum misafir olayina henuz gecmedim zaten oyle cok cok misafirim de pek gelmez ilk baslarda bi de malum ceyiz olayinda cok masraf oluyo evime yerlestikten sonra gerekirse eger oyle misafir olayina gecicem ya da zamanla borclarimiz odendikce hadi artik i de misafir takimimiz olsun dersek oyle alirim simdilik almaya hicc niyetim yok
Emin ol hiç ihtiyacın olmayacak misafir takımlarına..Alınıyor gümüşlüklerde saklanıyor sadece çeyiz de var mı var demek için...Ev olayınız nasıl bilmiyorum ama kirada olunca daha da eziyet oluyor o var mı var denilecek gereksiz detaylar..O yüzden düşüncen güzel ilk ihtiyacın olanları hallet sonrası allah kerim.Düğün ne zaman?[/COLOR]
çok iyi yapmıssın cnm bende öyle yapıym bari, çok şekerler yaa:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?