Nazar olabilir mi bu ?

Onun yanında nas felak dualarını oku Allaha sığın hiç bir şey olmaz..

Evet okurken esniyorum ve gözlerim yasariyor

Canim nazar olunca sirtina bi yük biner, kiminin basi agrir, sikinti basar, daralirsin. Nasil gecer Allah a siginarak nazar ayetlerini okuyarak.
Dedigim gibi niyetini dogru yapip ayetleri oku bak esnemekten gözüm yasardi diyosun. Ozaman birakma niyetlen esneme gecene kadar oku. Esneme gecince bi rahatlama hissedeceksin nazar etkisini kaybediyo.
Ama ileriye dönük bu insanlarla ya görüsme mümkün degilsede onlara giderken yolda niyetlenip koruma amacli oku

Sorma ne yapacağımi bilemiyorum bir gun denedik..bir yere gidecektik hazirlandik o arada esim annesini aradi laf arasinda yok biz gelemeyiz .. ya gidiyoruz dedi tel kapandı.Cocuk cildirmis gibi aglama zirlama huysuzluk şoka girdik okudum bol bol otele varana kadar burnumuzdan geldi o gun devam etti huysuzlugu.
Daha cok var boyle mesela ailemin yanina ne zaman gitsem kadina batiyor ve yine kem.gözüyle mahvediyor ordaki günlerimi çocuk hep hasta oluyor hastane ilac dr derken burnumuzdan geliyor gitmeye korkar oldum

Onceleri farketmedim ama yakinlarim bile bi tuhaflik oldugunu göz degdigini soylediklerinde durup düşündüm ve takip ettim.

Gecmis olsun. Allah korusun kem gözlü insanlarin bakislarindan. Kücük cocuklari delirtir bu yük Allah muhafaza.
Benim kizimda basima geldi.
Bi aile misafirlige geldi. Kadin sürekli ne güzel kizmis, nasil konusurmus, söyle böyle. Kendi halinde oynayip duran kizim onlarin kalkmasiyla kendini yerlere atiyo aglarken. Resmen nefesi kesiliyodu kipkirmizi kaldi kendini nasil carpiyor bagirip cagiriyo.
Komsularimiz geldi hep beraber okumaya basladik Inan biz bitmeden sakinlesti. Bittikten sonrada hicbisey olmamis gibi sakin oynamaya basladi.
Nazardan Allah a siginirim.

Canim nazar olunca sirtina bi yük biner, kiminin basi agrir, sikinti basar, daralirsin. Nasil gecer Allah a siginarak nazar ayetlerini okuyarak.
Dedigim gibi niyetini dogru yapip ayetleri oku bak esnemekten gözüm yasardi diyosun. Ozaman birakma niyetlen esneme gecene kadar oku. Esneme gecince bi rahatlama hissedeceksin nazar etkisini kaybediyo.
Ama ileriye dönük bu insanlarla ya görüsme mümkün degilsede onlara giderken yolda niyetlenip koruma amacli oku
Okuyorum canım özellikle onunla aynı ortama gireceksem kesin okuyorum . Nas felak da okuyayım esas onlar etkili nazar için . Ama işte insanın aklına o an gelmiyor öyle etkiliyor ki beni olumsuz enerji . Gidip gelme asla istemiyorum nisanlima kalsa samimi bir ilişkimiz olur ama ben sevmiyorum nisanlim da biliyor sevmediğimi.

Back
X