- 27 Ağustos 2018
- 146
- 94
- 13
- Konu Sahibi Suskunzeyno
-
adam ne yapsin sende direk lafta kalma massallah deee diyeSlm hanımlar benim 1 yaşında bebeğim var kaynım ve eltim şişman tombik vs diyorlar ama durum öyle değil persentile göre normal bi kez maşallah desinler söyle diyorum eşimde korkudan söyleyemiyor onların gözleri çabuk deyiyor sizce ne yapmalıyım dün gece eşimle konusurken abicim bu cocugu cok yedirmeyin dedi obez değil ki kızım kendi kızı benim kızımdan iri gelde anlat dinime söven müslüman olsa nefret ediyorum eşimde Agzını acıp tek kelime edemedi kafasını koparasım geliyor sizce ne yapmalıyım
Ee esınıze kızana kadar siz soyleyın. Benimde bebegım dort aylık sadece bi kere dısarıya cıkarmıstım sevenler oldu. Dedim Masallah deyin Lutfen nazar degıyo dedik falan dediler ama kulagım duysun yanı sonra ben ugrasıyorum. Sizde cekınmeyın soyleyın nolcak sankı bende inanirim nazar olayına.Slm hanımlar benim 1 yaşında bebeğim var kaynım ve eltim şişman tombik vs diyorlar ama durum öyle değil persentile göre normal bi kez maşallah desinler söyle diyorum eşimde korkudan söyleyemiyor onların gözleri çabuk deyiyor sizce ne yapmalıyım dün gece eşimle konusurken abicim bu cocugu cok yedirmeyin dedi obez değil ki kızım kendi kızı benim kızımdan iri gelde anlat dinime söven müslüman olsa nefret ediyorum eşimde Agzını acıp tek kelime edemedi kafasını koparasım geliyor sizce ne yapmalıyım
Senin dilin yok mu anacım?Maşallah deyin nazar degecek diyebilirsiniz.Allahım ne kadar korkuosunuz karşı tarafa bişey demeye hayret vallaSlm hanımlar benim 1 yaşında bebeğim var kaynım ve eltim şişman tombik vs diyorlar ama durum öyle değil persentile göre normal bi kez maşallah desinler söyle diyorum eşimde korkudan söyleyemiyor onların gözleri çabuk deyiyor sizce ne yapmalıyım dün gece eşimle konusurken abicim bu cocugu cok yedirmeyin dedi obez değil ki kızım kendi kızı benim kızımdan iri gelde anlat dinime söven müslüman olsa nefret ediyorum eşimde Agzını acıp tek kelime edemedi kafasını koparasım geliyor sizce ne yapmalıyım
Nas felak ayetelkürsü okuyun içinizden onlar öyle söyledikçe eşiniz napsın insan böyle bişey söyleyebilirmi abisineSlm hanımlar benim 1 yaşında bebeğim var kaynım ve eltim şişman tombik vs diyorlar ama durum öyle değil persentile göre normal bi kez maşallah desinler söyle diyorum eşimde korkudan söyleyemiyor onların gözleri çabuk deyiyor sizce ne yapmalıyım dün gece eşimle konusurken abicim bu cocugu cok yedirmeyin dedi obez değil ki kızım kendi kızı benim kızımdan iri gelde anlat dinime söven müslüman olsa nefret ediyorum eşimde Agzını acıp tek kelime edemedi kafasını koparasım geliyor sizce ne yapmalıyım
Kaç defa dedim ama demiyor işine gelmediği zaman diyoradam ne yapsin sende direk lafta kalma massallah deee diye
Ben zaten okuyorum ben içerdeyken görüntülü ararken demiyor dahaöncede oğluma nazarı değdihasta oldu gözleri onların direk gecio nazarıanne baba olarak da nazarınız degiyor okumuyor musunuz çocugu
Okuyorsanız tüm nazarlar kalkıyordur.
Galiba amac eşinizi kendi nazarınızda korkak olarak görmek.
Aile bireylerinin herşeye konuşturma çabamız da sadece saçmalık basit.olayları büyük probleme çevirme çabası
canim sen oku canim .benim cok guzel dualar var hatta esine de sen oku diyeKaç defa dedim ama demiyor işine gelmediği zaman diyor
Çünkü ailesine hiç bir kelime söylemiyorEşinize kafasını koparasınız gelecek kadar kızacak ne var? Ben anlamadım.
Bu kadar öfke size zarar verir.
Ben yanında değildim derken duydumSiz söyleyin o zaman.
Buna çok yedirmeyin obez olacak dediğinde de ben olsam sizi ilgilendirmez,doktordan daha iyi biliyor olamazsınız değil mi diye çıkışırdım.
Onların bebeklerini severken sizde tombik diye sevin ,ben olsam yapardım bunu da. Neden herşeye bozulup içinize atıyorsunuz ki. Sizde yapın aynısını yada gereken yerde verin cevabını.
Nazar konusunda da okuyun bol bol bebeğinizle dua.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?