Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto varama yükleyip yuklememe konusunda kararsızım yuklesemde kirpip yüklerimffoto varmı canım koyarsan ne olduğuyla ilgili araştırabiliriz
Evet ben nasıl dayaniyorum valla bilemiyorum ama okula falanda gitmiyorum kaldim devamsizliktan herkesin tepkisibo kadar kötü ki sokaga çıkmak istemiyorum yinede doktor hiç sorumluluk almıyor.kulaktan kikirdak alir duzeltiriz diyor ama aynı doktora olmam.baska doktorla görüştüm garanti vermen normal bir burun gibi olmayabilir sadece daha iyi bir getirebiliriz dedi duzelmeyedebilir dedi.daha iyi doktorlarla görüşmek için gün sayıyorumCok mu kotu
Aynısını diyecektimde tartışmak istemiyorum hic kabullenmiyorKurşun döktürsün madem![]()
Ben ne yapsam bilemedim dayanamayıp ağladım dalga geçer gibi ne diyor bu ya diyor bu ben oluyorum beni nesne saniyor maalesefRuhani doktor. ..öyle açıklama mı olur?
Ameliyathaneyi sirkeyke yıkayıp ada çayı yaksın tekrar yapsın madem...
Burun kanadi çökük iceri dogru girmiş gerilmiş bir görüntüsü var burnuma yapışık burun delikleri kapali kanatlarin birleştiği yerden fazla kıkırdak cikarilmus et gibi bisey toplanmış boyle genis bir et yumagi gibi mormalde ince bir kikirdak gibi birsey oluyor kanatlar oraya birlesiyir o yok bende nereye gittiyse artikburnunun neresinde çökme vardı
Düzelmez diyen başka doktor. Burnumda kikirdak bırakmamış hayatimda hiç bu kadar itici yarali bereli burun gormedi saglikli bir görüntüsü yok.yinede doktora kabuk ettiremiyorsun.tabiki fazka cikarlidigindan bu hale geldi yoksa 25 senedir saglam duran burun ameliyattan sonra niye bu hale gelsin.revizyonda şeklini begenmediginden ameliyat olanda var burada yada internette fotigraflara bakiyorum hiç kimsede bu kadar tuhaf belirginlik bir durum yok burun aksam dokuzda girdi ameliyata gece 12 de bitirdi ve ogun cumartesi olduğu halded aksama kadar ozel hastanede calisti en sin is olarakda lutufetti de ameliyatimi yapti.hafta içide universite hastanesinde çalışıyor.daha fazka kazanucam diye insanlari ne hale getiriyorlar.o kadar dikkatsiz ki gelişigüzel kesmiş burnumu.bir şekli yok birçok girinti cikinti var.burunda çökme olması zaten hatalı bi işlem yapıldığını gösterir bildiğim kadarıyla burnun bir kısmını diğerlerine oranla fazla kestiyse ondan oluyor desteğini kaybediyor kanatlar.nazar falan demesi komik çocuk oyuncağı sanıyor heralde. moralini bozma burnun düzelmez diye bişey yok hepsinin çaresi var o doktor yapabileceğine güvenmediği için eskisi gibi olmaz demiştir yapabilen çıkar
Tek revizyonda değil 3.de olabilir diyorlarBurnunuzu görmedim ama maalesef revizyon gibi duruyor
Cnm senin doktorun kimdi ??Doktor dalga mi geçiyor yoksa ciddi ciddi nazara geldi diye mi burnumu bu hale getirdiğini söylüyor???böyle açıklama olur mu yaa.
Özgür yörük erzurumdaCnm senin doktorun kimdi ??
5 ay olduOncelikle cok gecmis olsun.Kac ay oldu?Bence bir fotonuzu yukleyin gozlerinizi kapatip ya da kirpip ayni sorunu yasayanlar bu forumda cok var daha cok yardimci olunur emin ol..