Nazara geldik diye açıklama yapan doktor

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Doktor dalga mi geçiyor yoksa ciddi ciddi nazara geldi diye mi burnumu bu hale getirdiğini söylüyor???böyle açıklama olur mu yaa.

Son düzenleme:
ffoto varmı canım koyarsan ne olduğuyla ilgili araştırabiliriz

Evet ben nasıl dayaniyorum valla bilemiyorum ama okula falanda gitmiyorum kaldim devamsizliktan herkesin tepkisibo kadar kötü ki sokaga çıkmak istemiyorum yinede doktor hiç sorumluluk almıyor.kulaktan kikirdak alir duzeltiriz diyor ama aynı doktora olmam.baska doktorla görüştüm garanti vermen normal bir burun gibi olmayabilir sadece daha iyi bir getirebiliriz dedi duzelmeyedebilir dedi.daha iyi doktorlarla görüşmek için gün sayıyorum

burnunun neresinde çökme vardı
Burun kanadi çökük iceri dogru girmiş gerilmiş bir görüntüsü var burnuma yapışık burun delikleri kapali kanatlarin birleştiği yerden fazla kıkırdak cikarilmus et gibi bisey toplanmış boyle genis bir et yumagi gibi mormalde ince bir kikirdak gibi birsey oluyor kanatlar oraya birlesiyir o yok bende nereye gittiyse artik

burunda çökme olması zaten hatalı bi işlem yapıldığını gösterir bildiğim kadarıyla burnun bir kısmını diğerlerine oranla fazla kestiyse ondan oluyor desteğini kaybediyor kanatlar.nazar falan demesi komik çocuk oyuncağı sanıyor heralde. moralini bozma burnun düzelmez diye bişey yok hepsinin çaresi var o doktor yapabileceğine güvenmediği için eskisi gibi olmaz demiştir yapabilen çıkar

Burnunuzu görmedim ama maalesef revizyon gibi duruyor

burunda çökme olması zaten hatalı bi işlem yapıldığını gösterir bildiğim kadarıyla burnun bir kısmını diğerlerine oranla fazla kestiyse ondan oluyor desteğini kaybediyor kanatlar.nazar falan demesi komik çocuk oyuncağı sanıyor heralde. moralini bozma burnun düzelmez diye bişey yok hepsinin çaresi var o doktor yapabileceğine güvenmediği için eskisi gibi olmaz demiştir yapabilen çıkar
Düzelmez diyen başka doktor. Burnumda kikirdak bırakmamış hayatimda hiç bu kadar itici yarali bereli burun gormedi saglikli bir görüntüsü yok.yinede doktora kabuk ettiremiyorsun.tabiki fazka cikarlidigindan bu hale geldi yoksa 25 senedir saglam duran burun ameliyattan sonra niye bu hale gelsin.revizyonda şeklini begenmediginden ameliyat olanda var burada yada internette fotigraflara bakiyorum hiç kimsede bu kadar tuhaf belirginlik bir durum yok burun aksam dokuzda girdi ameliyata gece 12 de bitirdi ve ogun cumartesi olduğu halded aksama kadar ozel hastanede calisti en sin is olarakda lutufetti de ameliyatimi yapti.hafta içide universite hastanesinde çalışıyor.daha fazka kazanucam diye insanlari ne hale getiriyorlar.o kadar dikkatsiz ki gelişigüzel kesmiş burnumu.bir şekli yok birçok girinti cikinti var.

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama kayseri acıbadem hastanesinde 3 ay önce burun estetiği olduğum doktorumu size şiddetle tavsiye ederim.İnanın kimse ameliyat olduğumu anlamıyor hatta benim takıntım yüzünden eylül ayında ücretsiz revizyon yapıcak.
Çok iyi çok becerikli insanlığı herşeyiyle 4/4lük bi insan.
Sizin bütün isteklerinizi çok ciddi alıyor ve şöyle bi durum varki umut beyin önceliği sağlık sonra dış görünüş.

Oncelikle cok gecmis olsun.Kac ay oldu?Bence bir fotonuzu yukleyin gozlerinizi kapatip ya da kirpip ayni sorunu yasayanlar bu forumda cok var daha cok yardimci olunur emin ol..

Back
X