Nazara gelmek tabiri doğru mu sizce?(ilişkiler içn özellikle de )

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Selam kızlar.Bugün erkek ark.ımla şu dk ayrıldık.

Son düzenleme:

Nazar degil de sanki ikiniz de zitlasmissiniz
Istemedigin fotograflarini yayinlamasi guzel degil gercekten
Ama bunun icin de ayrilinmaz sanki? :))

fotoğraf yada başka bir konu da olabilirdi bu.. ama benimle alakalı bir şeyi yapma dediğim , istemediğim halde yaparsa bende çok sinirlenirdim.. resmen inatlaşmak bu... gerçi sonrasında ki küfürler , engelleme , silme flan fazla olmuş...

Ben kufur kismini kacirmisim
Bence biraz durulsun ortalik hatasini anlayacaktir
Sevgiliye kufur etmek de ne demek ya

erkek adam eşinin/sevgilisinin hiç bir resmini yayınlamaz.
gözünden sakınır. hiç bir erkeğin görmesini istemez. ama adam gibi adamsa!!!!!!!!!!!!!

Tamam bende üzerine çok gittim sürekli sil sil diye üsteledim ama neden istemediğim bişeyi zorla dayatmaya çalışıyo ki deli oldum yahu.Hala hazmedemiyorum ..

erkek adam eşinin/sevgilisinin hiç bir resmini yayınlamaz.
gözünden sakınır. hiç bir erkeğin görmesini istemez. ama adam gibi adamsa!!!!!!!!!!!!!

Açıklık getireyim birlikte olduğumuz resimlerde var ama benim tek oldklarm da var tabi.Beraber vakt geçirdiğimz güne ait foto.lar bunlar.Tabi en berbatları..

Ben kufur kismini kacirmisim
Bence biraz durulsun ortalik hatasini anlayacaktir
Sevgiliye kufur etmek de ne demek ya
o silmem dedikçe ben üstüne gittim ben üstüne gittkce iyice inada bindirdi olayı en son sen nasl bi insansın nasl beni rezil edersn diye başladı ana avrt sövmedi tabi ama hakaret etti .Umarım anlar ya böyle bişy içn bu duruma gelmek gerçekten komik kızlar ama dayanamadım bi fotoğraf içn yaptığı zorbalığa hakaretlere sil dedm o da gururlu tabi sildi beyimiz bende engelledim.

Açıklık getireyim birlikte olduğumuz resimlerde var ama benim tek oldklarm da var tabi.Beraber vakt geçirdiğimz güne ait foto.lar bunlar.Tabi en berbatları..

yayınlamaz arkadaşım yayınlamaz. gözünden sakınır seni.
ne birlikteyken ne de yalnız çekinilmiş resimlerini.
zaten doğru erkek değilmiş.boşver..........

Neden istemediginiz fotograflari koyuyorki . Insan sevgilisini cirkin gostermek isterki birak kaldi tek koymaz ikinizin oldugu bir fotoyu koyar anacimm.sen cok iyi yapmissin bende olsam inatlasirim.

Neden istemediginiz fotograflari koyuyorki . Insan sevgilisini cirkin gostermek isterki birak kaldi tek koymaz ikinizin oldugu bir fotoyu koyar anacimm.sen cok iyi yapmissin bende olsam inatlasirim.

gel de anlat işte inadı yüzünden ne hale geldik

Gerçekten kaşınmış yani bu nazar değil kaşınma..
Ne kadar çirkin bir davranış.
Küfür etmesi ayrı çirkin.
Hasta bunlar yaa bırak güle güle gitsin hiç üzülme.

Gerçekten kaşınmış yani bu nazar değil kaşınma..
Ne kadar çirkin bir davranış.
Küfür etmesi ayrı çirkin.
Hasta bunlar yaa bırak güle güle gitsin hiç üzülme.

Şmdi ilk ben sil dedm ya bitiren de ben oluyorum bu drumda.Giden benim işte sözde..

sizce ne yapmalıym şu durumda kızlar yani sonrasında siz olsanz npardınz?

Bunun nazarla felan ilgisi yok ki ESKİ sevgilinizin size yapmıs oldugu cok büyük bi ayıp bildigin dangozluk !!!

sizce ne yapmalıym şu durumda kızlar yani sonrasında siz olsanz npardınz?

O ilk adımı atana kadar hiçbir şekilde adım atmazdım ...
Bu konularda çok netimdir ben, istemediğim bir şeyi yaparsa, ve üstüne üstlük bana küfür/hakaret ederse kusura bakmasın sonuçlarına katlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…