Selam kızlar.Bugün erkek ark.ımla şu dk ayrıldık.Sebebine gelince istemediğim halde tuttu en tipsiz fotoğraflarımı yayınladı kendi profilinde.Gecesinde de bana gösterdi bunları yayınlıcam diye.Ben karşı çıktım.Çünkü fotoğrafların bi çoğunu bilgisayarından sil dediğim fotoğraflar oluşturuyo ben daha bilgisayarnda görmeye tahammül edemiyorm o tutmuş nette yayınlamak istediğini söylüyo ki bana sil dediğimde sildğini söylemişti.ve gerçekten berbat fotoğraflar..Bu fotoğrafları beğenmediğimi ve böyle konularda hassas ve takıntılı olduğumu biliyosn,yapma ! dedm.Sonra ikna olduğunu düşünerek gönl rahatlığıyla uyudm..Neyse ertesi gün sabah bi baktım yayınlama dediğim ne kadr fotoğraf varsa yayınlamış.Bende mesaj attım rica ettim siler misn diye.Silmem diye inatlaştı ben kriz geçirdim resmen ya istemediğim bişeyi bana diretmesi zorbalıktan öte bişey değil yani.O inatlaştıkca benim de damarım tuttu üzerine gittim sileceksinn! dedim anlamadı atıştık flaan.En sonunda küfürler yağmaya başlayınca "sil beni" dedm.Sildi ve bende engelledim.ALlah aşkına siz olsanız ne yapardınız? Bu zorbalık değil de nedir? Elinizin ayağınızın düzgün olduğu onlarca foto. varken ağzınızın bi trafa burnunuzun bi tarafa kaydığı fotoları koysa eşiniz ya da sevgilnz sizn tepkinz de bu yönde olmaz mıydı?Yani mesele sırf benim takıntılı olmamla alakalı değl emin olun.Takıntı da sonuçta olumsuz durumlar karşısnda sergilenen tavırdr.Bu her normal insanın o fotoğrafları görnce vereceği bi tepkiydi.Düzgn bi fotoğrafımızı koysa eyvallah diyecektm.Dün mükemmel bi gündü bi anda sönüverdi mutluluğum.Nazara mı geldik diyecem de yok anacım benimkisi zorla kaşındı...Soruyorum bayanlar siz olsanız ne yapardınız böylesine bi zorbalığa vereceğiniz tepki ne olurdu?
fotoğraf yada başka bir konu da olabilirdi bu.. ama benimle alakalı bir şeyi yapma dediğim , istemediğim halde yaparsa bende çok sinirlenirdim.. resmen inatlaşmak bu... gerçi sonrasında ki küfürler , engelleme , silme flan fazla olmuş...
erkek adam eşinin/sevgilisinin hiç bir resmini yayınlamaz.
gözünden sakınır. hiç bir erkeğin görmesini istemez. ama adam gibi adamsa!!!!!!!!!!!!!
o silmem dedikçe ben üstüne gittim ben üstüne gittkce iyice inada bindirdi olayı en son sen nasl bi insansın nasl beni rezil edersn diye başladı ana avrt sövmedi tabi ama hakaret etti .Umarım anlar ya böyle bişy içn bu duruma gelmek gerçekten komik kızlar ama dayanamadım bi fotoğraf içn yaptığı zorbalığa hakaretlere sil dedm o da gururlu tabi sildi beyimiz bende engelledim.Ben kufur kismini kacirmisim
Bence biraz durulsun ortalik hatasini anlayacaktir
Sevgiliye kufur etmek de ne demek ya
Açıklık getireyim birlikte olduğumuz resimlerde var ama benim tek oldklarm da var tabi.Beraber vakt geçirdiğimz güne ait foto.lar bunlar.Tabi en berbatları..
Neden istemediginiz fotograflari koyuyorki . Insan sevgilisini cirkin gostermek isterki birak kaldi tek koymaz ikinizin oldugu bir fotoyu koyar anacimm.sen cok iyi yapmissin bende olsam inatlasirim.
Gerçekten kaşınmış yani bu nazar değil kaşınma..
Ne kadar çirkin bir davranış.
Küfür etmesi ayrı çirkin.
Hasta bunlar yaa bırak güle güle gitsin hiç üzülme.
sizce ne yapmalıym şu durumda kızlar yani sonrasında siz olsanz npardınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?