Nazara inanan biri olarak..

marlasinger7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
1.066
114
173
35
İstanbul
oncelikle herkese merhabalar.
benim bir tanidigim var,protez tırnak yaptirmak istiyordum o sıradada tırnaklarim uzundu.bakti ellerime,cici tırnagimi aldi eline benim bu tirnagim hic bu kadar uzamadi biliyomusun dedi.
ertesi gun o tirnagim kırıldı.
ve bu kişi daha once disari cikarken bi kere bile ayagimi vurmamis ayakkabima baktiiii ve ya ayagini vurmasin dedi.
sonuc? tabiki ayagimi vurdu hatta baya su topladi 2 saat icinde.
yani oyle bi gozu varki.mesela ne guzel iliskiniz var diyor birisiyle aramdaki bag icin,2-3 gun icinde resmen aramiz bozuluyo.
yani boyle cildirmak uzereyim.
surekli gormuyorum ama gordugum o 1 gun bile yetiyor resmen.
napmam lazim? nazar duasi okuyoruz her gordugumuzde ama vallahi acayiiip bunaldim....

Ayetel kürsü falan okuyun karşılaştığınız zaman.

Bilirim yani o durumları. Bizim burada da bir kadın var, evlerden ırak.
Fii tarihte bir sabah işe giderken nasıl baktıysa arkamdan, yokuş aşağı 2.80 yere yapıştım.

Allah herkesi kem gözlerden korusun, amin:ssz:

Ayetel kürsü falan okuyun karşılaştığınız zaman.

Bilirim yani o durumları. Bizim burada da bir kadın var, evlerden ırak.
Fii tarihte bir sabah işe giderken nasıl baktıysa arkamdan, yokuş aşağı 2.80 yere yapıştım.

Allah herkesi kem gözlerden korusun, amin:ssz:

amiiiiiin :44:
vallahi mutlu oldugum anlarda bile belli edemiyorum resmen nazar degicek diye.

Bende bir arkadaşıma öylesine laf olsun diye tırnakların ne güzel dedim kızın tırnağı kırılmış ertesi gün. Gelmiş bana nazar ettin diyor. Nesini nazar edeceksem öyle laf olsun diye demiştim :19:

Aklıma geldi sinirlendim yine o gün bugündür kimseye iltifat etmiyorum :1:

Bende nazara inanırım. Kötü enerji verir bazı insanlar. Ama nazar konusunun abartıldığını düşünüyorum. Bu tür insanlar, enerjileri ile insanların ilişkilerini sağlıklarını bozsaydı, devletler bu insanları bir araya toplayıp enerjilerini kitle imha silahı olarak kullanırdı...

Bende bir arkadaşıma öylesine laf olsun diye tırnakların ne güzel dedim kızın tırnağı kırılmış ertesi gün. Gelmiş bana nazar ettin diyor. Nesini nazar edeceksem öyle laf olsun diye demiştim :19:

Aklıma geldi sinirlendim yine o gün bugündür kimseye iltifat etmiyorum :1:

ya oyle 1 kere denk gelmiştir derim ama bu kişinin kem gozlu oldugunu herkes biliyor.iltifat edincede korkuyorum ister istemez.olsun sen yine iltifat et bosver :)

Bende nazara inanırım. Kötü enerji verir bazı insanlar. Ama nazar konusunun abartıldığını düşünüyorum. Bu tür insanlar, enerjileri ile insanların ilişkilerini sağlıklarını bozsaydı, devletler bu insanları bir araya toplayıp enerjilerini kitle imha silahı olarak kullanırdı...

bende inaniyorum kesinlikle ya.
yani 1 degil 2 degil 3 degil..surekli surekli
bu kisiyi cok sevmeme ragmen kocaman gozleriyle nereme baksa bi negatiflik oluyor Allah korusun..

sirkeyle yıkan bacım
ben nazara inanırım evımı ne zanmn viladalasam içine sırke katarım
banyo yap lifin üstüne sirke damlat vucunu guzelce yıka

Yani felak nas okumak disinda yapabilecegin fazla bisey yok. Bir de anlatmayacaksin sevgilini bilmem neni niye paylasiyosun

bende felak nas oku diye önerilerde buluncam ama malum kk da heran saçma bir sebepten ceza almanız işten bile değil
az sonra gelirler, burda dini içerikli şeyler konuşmak yasak diye. bıdıbıdıbıdıdı :37:

bu tırnaklar konusu bende de var.
ayıptır söylemesi vakti zamanında benim inanılmaz güzel tırnaklarım vardı.gören herkes aa ne güzel tırnakların var dediklerinde aynı günün akşamı kırılıyordu.biri kırılınca diğerlerinide kesmek zorunda kalıyordum.işte böyle insanlar var.nazarada inanırım fazlasıyla.

ya oyle 1 kere denk gelmiştir derim ama bu kişinin kem gozlu oldugunu herkes biliyor.iltifat edincede korkuyorum ister istemez.olsun sen yine iltifat et bosver :)

benim öyle nazar takintim yok
ama benim yengemin acayip gözü gecer.

aaa ne güzelmiş dedigin an eşyanla vedalaş:52:
o derece yani.

ama bu nazari vermek insanın bilerek falan yaptığı bir eylem değil.

yanlış bilmiyorsam anne çocuğu sütten kestiginde bazi çocukların gözü kalirmis
ilerdede gördügu herşeye{begendigi,sevdiği }gözü geçermiş.

artık ne derece doğru bilemiyorum.

Elemtere fiş,kem gözlere şiş:kkk: Gözümüzün bir enerjisi var,bazen iyi niyetli olarak bile baksak karşımızdakine etki edebilir.Herkesin enerji boyutu bir değil,bazılarının aurası daha yüksek olur,istemeden veya isteyerek karşısındakine etki edebilir.Bundan tamamen soyutlanma diye bir şey olamaz çünkü her gittiğimiz yerde insan olacak normal olarak.İltifatları abartmadan yapmak/kabul etmek,beğendiğimiz,sevdiğimiz şeyleri fazla öne çıkarmamakta fayda var.

O kızda kendimi gordum resmen isteyerek yaptigini da dusunmuyorum sahsen ben bi seyi cok icten sevdigimde soyledigimde malesef nazarim degiyor birinin kazagina guzel dedim yirtildi birinin corabı bildigin ortadan ikiye ayrildi :1: bi cocuk cok guzel dememle tepe taklak oldu anneme bakip ne guzel iciyo cayi diye icimden gecirmemle bardak ikiye ayrildi ve daha neler neler 😨 yani bunlar kesinlikle isteyerek degil ama o kisiye o esnada masallah dedirtebilirsin yanlis anlamaz bence ben masallahi dilimden eksik etmiyorum degmiyo artik diye dusunuyorum :1:

Back
X