- Konu Sahibi Septemby90
Hic basiniza nazara yordugunuz birsey geldimi?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanirim bir seferinde bayramda sari bi üst giymistim aksam üzeri belime bi sanci girdi yürüyemedim tüm yasli kadinlar toplandi basima okudular beni belime üflediler gözlerden yaslar akti resmen. inanir misin yada inanmaz misin bilmem ama gecti... ve orda inandim bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nazara inanırım ama nazar boncuguna asla.koruyucu dualarımız Felak nas dilimden düşmesin. Gerisi hikaye..
Aynen nazar boncugunun koruduguna bende inamiyorum ama nas felak ayetel kürsüyü okurum daima.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nazar boncugunu sevecek kadar, ve evimde arabamda, takilarimda isteyecek kadar inanirim. Yani nazar boncuguna az cok inanirim. Nazarin kendisine pek inanmam. Su zamana kadar basima gelen hicbir seyi nazara baglamadim. Duydugum nazar degmesi hikayelerini de ayni sekilde, nazara baglamadim. Benim "tesaduf"lere inancim daha fazla. Nazar nazar diye diye insanlar saga sola kinleniyorlar ancak. Onun nazari degdi, bunun yuzunden oldu, vs. Bunun sonu gelmez.![]()
Bir de diyorlar ya renkli gözlü insanların nazarı çok değermiş diye.Faturayı o garibanlara kesiyorlar.
Yani nazar değmesi kavramıyla bir sorunum yok,olabilir neden olmasın?Ama ben insanlar kendi hatalarını,suçlarını kabullenmektense her şeyi nazara bağlıyorlar ya o bence insanların kolayına geldiğinden.
Bence de. Ayagi takilan, elinden bardagini dusuren, bunun adini "nazar" koyup suclu ariyor. Insan biraz kendini gormeli, kendine bakmali, kendi hatasina. Bu nazardan cok karakter meselesi. Kimi insanlar baslarin gelen aksilikler icin hep suclayacak birsey ararlar, kimileri daha gercekci bakar olaylara. O yuzden kimine nazar deger, kimine nazar degmez diye birsey yok. Bakis acisi meselesi bu. Nazara bu denli inanmak kendini kandirmaktan baska birseyd egil bana gore.![]()
19 yillik ogrencilik hayatimda hep cok basarili bir ogrenciydim. Gecen yil dereceyle universiteden mezun oldum. Cevremdeki herkes de bilir. Bu donem derslerim cok zorlasti, notlarim dustu. Onceden istedigim ise daha rahat girerdim, bu sira ilk defa is gorusmesinden basarisiz ciktim. Simdi benim oturup kimin nazari degdi de yolunda giden isler bozuldu diye dusunmem mi lazim? Kalibimi basarim, nazar nazar diyenn bir insan kesin buna da nazar derdi. Ama benim bakis acima gore nazar filan degil. Kisisel basarisizligim ya da tesaduf, ya da her neyse.![]()