Nazardan sütün gelmiyor 7 aydır emziriyorum sağ göğsümde ağrıyla uyandim Bi vaktim sütüm var ama gelmiyor ilk defa böyle bişi geldi başima

Mlekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
3
3
1
35
Kızlar lütfen yardım edin nazardan sağ göğsümde süt gelmiyor sabah sağ tarafinda ağriyla uyandim sütüm gelmemeye başladı mastit falan değil bildiğiniz nazar ne yapmam gerekli lütfen yardım edin. Sütüm kesilsin istemiyorum

Mastit daha önce bebeğim emmediği için olmuştum ayrıca mastit bu kadar kısa sürede olmuyo gece emzirdim sabaha kadar da memede emiyo

Kızlar lütfen yardım edin nazardan sağ göğsümde süt gelmiyor sabah sağ tarafinda ağriyla uyandim sütüm gelmemeye başladı mastit falan değil bildiğiniz nazar ne yapmam gerekli lütfen yardım edin. Sütüm kesilsin istemiyorum
Allah aşkına nazar nedir ya. Nasıl bu teşhisi koyabildiniz? Hadi bu kadar eminsiniz diğer ihtimallere de kapalısınız belli. Tedavisini de biliyorsunuzdur.

Mastit daha önce bebeğim emmediği için olmuştum ayrıca mastit bu kadar kısa sürede olmuyo gece emzirdim sabaha kadar da memede emiyo
Bilirkişi gibi sallıyorsunuz ama mastit birden, birkaç saat içinde de gelişebilir. İçiniz rahat olsun, nazar değildir o. Mastittir.

Nazar degil mastit.

Kimin sizin sütünüze ihtiyacı var kim sizin sütünüzü ne yapsın ki nazar etsin...

valla akşam sağlam yatıp sabah mastitle uyanan bir insanım,nazardan mastit olunabilir evet ama nazar tek başına göğsü o hale getirmez bunun arkasında tıbbın da koyacağı teşhisler var,ağrı acı kızarıklık damar da şişlik,hassasiyet,kesik süt,mastit belirtileri,sağım yapın pompa yoksa iki elinizle hafif döndürerek aşağıya doğru masaj yapın altlı üstlü,kanal da kesik süt varsa yolu tıkar sütünüz çıkmaz,uygulama önce ılık suyla masaj yaparak yıkayın

Nazar mı bilmem ama meme ucunuz da beyaz nokta sivilce benzeri varsa süt incisi deniyor ağrı ve acı yapıyor süt de gelmiyor orasi tıkanmış oluyor yani. Onun patlaması gerekiyor .

Farklı sebepleri olacakken kim neden memeni nazar etsin, ha ille de nazar diyorsan inaniyorsan ulu orta emzirme de soyleme de 🤷🏻‍♀️

Nazar haktır vardır arkadaşlar, nazara inanma diyemeyiz kimseye. Ancak evet herseyj nazara başlamamak gerekiyor. Nazardan koruyacak dualar var. Felak,Nas oku kendine. Yada çevrende birine okut. Ama ılık dus alıp., göğsüne masaj yapmayı ihmal etme. Elle sağım yaparak biriken sütünü akıtmaya calis. En olmadı rahatsızlık hissedersen hastaneye git.

Herkes neden bu kadar üzerinize gelmiş anlamadım. Siz nazar olduğunu düşünüyorsanız olabilir. Nazar insanı her hale sokar. Sadece ne kadar inanırsanız o kadar başınıza gelir. O yüzden çok inanmayın. Yaşadığınız sorunu çözmek için masajlı sağım yapın. Siz pompayo göğüsünüze yerleştirdiğinizde eşiniz bir krem veya zeytinyağıyla göğüsünüzü ovsun. O sertlikler açılacak ve sütünüz akacak. Sağım öncesi sıcak bir duş alın göğüslerinize sıcak su tutup duşta biraz ovun

Back
X