Nazarla başa çıkma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman allahım enerjiye bak te ordan tüylerimi diken diken ettin
Haset kıskançlık nazar inanmayan yazmasın
Öfff vallahi sizin işiniz zor
Bence nazarı falan bi yana bırak sen git bir uzmandan bilimsel bir yardım

Hhahhahahah aynen aynı şeyleri yaşamışız çok nazar olayını kafaya takanlarda muhtemel son bu o yüzden napıyoruuz kimseye iltifat etmiyoruuz

Ben de beğendiğime derim maşAllah demek lazım ya. Kadınlar birbirine anca laf sokuyor. İltifat güzel söz nadir söyleniyor.

wwaaaooowww bir gecede kollardan bacaklara kadar mosmor çatlak mı?
yapmayın allah aşkına sizin eltiniz evliya falan mı vücudunuzu bir gecede çatlatacak, geçin bunları, başka meşgale bulun kendinize.

Ha birde sadece bu saydiklarim da degil kendilerinin 5 evi var mesela arabalari herseyi tutturmus senin kocanin sigortasi var bizde yok sigorta hayat garantisi ev depremde gider diye o derece yani ciglik atcam az kaldi
Ayetel kürsi, felak, nas ,nazar duası bakara suresi ,sirkeli temizlik ,fesatla buluşmayı azaltma bir de anneannem oğlumun kulak arkasına kömür karası sürmüştü nazara gelmesin diye.

12ay boyunca demiş ben mi yanlış okudum kız

nazara bende inanırım
o laf taşıyanlara itimat etmeyin ve lafı taşıyıp sakın söyleme diyen iyi niyetli değil sizi şişirmek için yapıyor emin olun
aynısını ona da yapıyorlardır

eşiniz saygısızlık etme diyor yani idare et ediyor
sorun ona o sizin kadar idare eder mi başına böyle bişey gelse

3 gidiyorsanız 1 gidin 3 çağırıyorsanız 1 çağırın
yapacak başka bişey yok gibi görünüyor

ayetel kürsi felak nas süreleri birde

Bu olanların nazar olduğunu düşünüyorsanız;

1-Evinizi sürekli sirkeli suyla silin.
2- Her banyodan sonra son durulanma suyuna bir kaç kaşık sirke dökerek başınızdan aşağı dökün. (siz ve tüm aile fertleri)
3- Mutluluğunuzu orantısız bir şekilde kimseye anlatmayın, göstermeyin.
4- Bol bol nazar ayetleri, ayetelkürsi, felak, nas okuyun hem kendinize hem aile fertlerinize hem de evinize eşyanıza.
5-Nazardan, kazadan, beladan korunmaya niyet ederek bol bol sadaka verin, yardım edin.

6- Sürekli ALLAH'a sığının ve güvenin..

Nazara inanırım da kimsenin beni kiskanacağıni, oturup kalkıp beni düşüneceğini düşünmem acikcasi..
Sende herşeyini anlatma bu kadar rahatsizsan, sınır olsun biraz, her aradığında açma, ters değil ama net bı şekilde sorduğu soruları geçiştir.

Bol bol Felak Nas Ayetel Kürsi oku, nazar ayetlerini oku, her şeyini de paylaşma.

Nazar için belli sureler var peygamber efendimiz de okurmuş her gece yatmadan onları okumanızı tavsiye ederim bende çok inanırım nazara ve benzer şeyler yaşadım ben sosyal medyayı kullanmamaya aldığımı yediğimi içtiğimi göstermemeye başladım kısaca insan ister istemez iyi bir şey olunca paylaşmak göstermek istiyor ya onu bıraktım ve bol bol sadaka verin imkan el verdiğince kazalardan belalardan korur

Bence kadın sizi kıskanmıyor nazar değil bazı tesadüfleri kadına yokmuşsun
Kişi kendinden bilirmiş işi

Mesaji okumadım ama sık sık adaçayı yakın, dumanı evin her köşesine ulaşsın. Çok işe yarıyor negatif enerjileri temizliyor.

Ben sizi anlıyorum,buna benzer garip nazar olayları yaşamışlığım var.Bir gün bir karar aldım,madem hayatım hakkında anlattıklarım ,paylaştıklarım bu kadar zarar veriyor bana,bundan sonra zırnık paylaşmıycam dedim.Öyle de oldu ve rahat ettim.Örnek veriyorum; 1 haftalık tura gittik, kardeşime dahi söylemedim o kadar yılmışım artık siz düşünün,kardeşim mi aradı tur esnasında; iyiyim ,alışverişte dışarıdayım diye geçiştirdim çünkü biliyorum ki gözü kalıyor.Daha önce söylemiştim, tur çok saçma bi sebepten iptal olmuştu o derece.Bunu şöyle bi somut bağlayayım; kendisi,yani kardeşim x kişiyi,y kişiyi çok kıskanıyorum,Allah biliyor ya gözüm var hayatlarında demişti.Başkası hakkında bunu söyleyen,benim için de düşünür yani.Sosyal medyam da zırnık paylaşmıyorum mesela.Ne zaman eşimle foto paylaşsam ,evde çok huzursuzluk okurdu, hatta bi keresinde eşimin el bileği kırıldı.Arkadaşım,eşin yaşını hiç göstermiyor demişti fotonun altına.Daha çok var bunun gibi şeyler.En iyisi ,mesafeli yaşamak ,keşke en başından bunu bilseydim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…