nazım çerkeş mi barış çakır mı? revizyon olmak istiyorum kararsızım

pinkgirl16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
176
0
0
Ankara
merhaba arkadaşlar. Benim burnumdan 2. ameliyatımı olmam lazım karar veremiyorum. Bu iki doktorun da çok iyi olduğnu duydum. ama bi türlü karar veremiyorum olanlar yardımcı olursa sevinirim

revizyon doktorumu secimi? ahhh ahh cok zor bir karar asamasi bu yaa...
iyice arastir canim, bu iki doktorun da revizyon hastalarini bulmaya calis kk'dan. sana bir fikir olur en azindan

:7:
ilk ameliyatını kime olmuştun?
bir de nasıl bir burun istiyorsun? =)

diye birine. benim kemer çökmüş, yanlar inmiş, ayrıca estetik olduğu belli biraz daha doğal olsun istiyorum. şu an çok kavisli bu düzeltilsin ama direk düz bi burun da olmasın tabi istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
nazım çerkesle bende görüştüm revizyon için.hiç güven vermedi.ameliyatı yaparım düzelir mi bilmem dedi.aynen böyle konuşuyor.yakup avşar çok daha iyi

nazım çerkesle bende görüştüm revizyon için.hiç güven vermedi.ameliyatı yaparım düzelir mi bilmem dedi.aynen böyle konuşuyor.yakup avşar çok daha iyi

ben de konuştum yaparım ama yüzde yüz soncu bekleme dedi. beni daha çok bunalıma soktu. ama sanki türkiye de burun konusunda otorite o gibi bi tek ona güvenesim var çok kararsızım. dolunay senin sorun ne bi de senle özelde irtibata geçelim. sen kime olcan karar verdin mi

evet albümüm arkadaşlarıma açık
ama senin arkadaşlık isteğini kabul ettim, görebilirsin =)
benimki revizyon değildi ama revizyon ameliyatı olan hastalarını da gördüm, ilk ameliyattan farksız
gidip görüşmende fayda var derim, gittiğinde rev olomuş hastalarının resimlerine bakmak istersin =)

evet albümüm arkadaşlarıma açık
ama senin arkadaşlık isteğini kabul ettim, görebilirsin =)
benimki revizyon değildi ama revizyon ameliyatı olan hastalarını da gördüm, ilk ameliyattan farksız
gidip görüşmende fayda var derim, gittiğinde rev olomuş hastalarının resimlerine bakmak istersin =)

baktım baktım bakmaz mıyım. ama anlamyıorum hepsi iyi resimlerini koyuyo mu ne iyi gibi geliyo. sence acaba ankaradaki doktorlara da mı gitsem ne yapsam cidden kafayı yiycem barış bey çok içime sindi ama ben akademik kariyer sahibi olsun isiyorum. doç. olsun istiyorum. çılrdırcam ne olur birleri yardım etsin

baktım baktım bakmaz mıyım. ama anlamyıorum hepsi iyi resimlerini koyuyo mu ne iyi gibi geliyo. sence acaba ankaradaki doktorlara da mı gitsem ne yapsam cidden kafayı yiycem barış bey çok içime sindi ama ben akademik kariyer sahibi olsun isiyorum. doç. olsun istiyorum. çılrdırcam ne olur birleri yardım etsin

akademik kariyer mi?
baya ilginç bir düşünce tarzı
adam benim burnumu güzel yapamadıktan sonra prof olsa banane, doç olsa bana ne
bu iş yetenek işi, kimi yetenekli görüyorsan ona ol ameliyatını

hhhhhhhhhhheeeeeeey kimse yok mu

Benimde rvizyon olacak bende barış çakırı düşünüyorum. Tarzı çok hoşuma gitti. Herkese giden burun yapıyor ve çok doğal. Forumda gördüğüm fotolardan biri kötü olsa kafam karışabilirdi. Ama hepsi çok güzel. Beni tek bağlayan şu an kış olması ve ankara'da olmam. Ama bahara doğru hazırlıklarımı yapıp ona gitmek istiyorum. Gençliğine gelince, başarılı olduktan ve bir çok ameliyat yaptıktan sonra ne önemi var. Akademik kariyere gelince, gerek bu forumda gerek çevremde profesörlerin yaptığı ne burunlar gördüm ben. Birde bence oparatör olması sadece ameliyat konusunda uzmanlaşması demek. Ben bunu artı özellik olarak görüyorum. Ankara'd abir de Zühtü demir'i övüyorlar, forumda bir kaç burun gördüm onlarda doğaldı. Ben seceneklerimi ikiye indirdim şimdilik. Eğer ankara'daysan onlada görüş. eğer istanbuldaysan Barış çakır'ın revizyon resimlerine bak bence. Ben görüşmeden ve revizyon resmi görmeden bile güvendim ona. Ama bahara kadlı artık.

Merhaba barış çakır iyi bir doktor bende ameliyatımı onda oldum şubatta 2 yıl olucak memnunum doğal burun yapıyor estetikli olduğunu kimse anlamıyor tabi genede iyi düşün derim.Ayrıca yaşı küçük ama kendisi aynı zamanda heykel traş

Benimde rvizyon olacak bende barış çakırı düşünüyorum. Tarzı çok hoşuma gitti. Herkese giden burun yapıyor ve çok doğal. Forumda gördüğüm fotolardan biri kötü olsa kafam karışabilirdi. Ama hepsi çok güzel. Beni tek bağlayan şu an kış olması ve ankara'da olmam. Ama bahara doğru hazırlıklarımı yapıp ona gitmek istiyorum. Gençliğine gelince, başarılı olduktan ve bir çok ameliyat yaptıktan sonra ne önemi var. Akademik kariyere gelince, gerek bu forumda gerek çevremde profesörlerin yaptığı ne burunlar gördüm ben. Birde bence oparatör olması sadece ameliyat konusunda uzmanlaşması demek. Ben bunu artı özellik olarak görüyorum. Ankara'd abir de Zühtü demir'i övüyorlar, forumda bir kaç burun gördüm onlarda doğaldı. Ben seceneklerimi ikiye indirdim şimdilik. Eğer ankara'daysan onlada görüş. eğer istanbuldaysan Barış çakır'ın revizyon resimlerine bak bence. Ben görüşmeden ve revizyon resmi görmeden bile güvendim ona. Ama bahara kadlı artık.

canım sen kimlerle görüştün? ben nazımla, emreyle, barışla, onurla, teomanla hepsiyle görüştüm. benim sorunum şu acaba nazımın usta olması, bu alanda çok isim yapması beni şaşırtmalı mı? bi de ilk burunları hakketen barışın çok güzel. ama beniki ikincisi olacağı için kafam karışık. sen ne yapıtn kimlerle görüştün. konuşalım beraber karar verelim bi de seninki ne sorun ne? benim kaburga bile eklenebilir. ayrıca emre ilhan bana çok yaapay geliyo sence?

canım sen kimlerle görüştün? ben nazımla, emreyle, barışla, onurla, teomanla hepsiyle görüştüm. benim sorunum şu acaba nazımın usta olması, bu alanda çok isim yapması beni şaşırtmalı mı? bi de ilk burunları hakketen barışın çok güzel. ama beniki ikincisi olacağı için kafam karışık. sen ne yapıtn kimlerle görüştün. konuşalım beraber karar verelim bi de seninki ne sorun ne? benim kaburga bile eklenebilir. ayrıca emre ilhan bana çok yaapay geliyo sence?

yaaa neden kimse çığlğımı duymuyo yaaaaaaaaaa

Pardon cnm yeni gördüm mesajını ben serdar öztürk ve reha yavuzerle görüştüm. özelden seni bilgilendireceğim.

merhaba mirabel. bende doktor araştırıyorum. serdar öztürkt ve reha yavuzer hakkında bana da bilgi verebilirmisin? sen oldunmu? fotoraf varmı? yada olmuş kişilerin resimleri varmı? bana da mesaj atarmısın?

cnm ben de revizyon olacağım,burun eğriliğinin düzeltilmesi ve törpüleme yapılması gerekiyo,hangi doktor bu işlerde iyidir

Back
X